Restsalg - cykelhjelme til lave priser

Restsalg - cykelhjelme til lave priser

Vejret er blevet varmere og vi kan mærke at foråret er på vej! Det har givet os forårskuller og vi har derfor sat vores cykelhjelme ned til ULTRA LAVE PRISER!!! - Aldrig har vi lavet så gode tilbud - men vi kan simpelthen ikke lade hver!

Bliv klar til sommeren med en ny cykelhjelm. Forkæl dig selv, din familie eller en du holder af. Her finder du LAVE priser på kvalitets hjelme!

Internettets billigste cykelhjelme

Det er noget vi godt tør gå så langt at love. Vi har ryddet op på lageret og fundet nogle fantastiske herligheder frem til jer.

Selvom priserne i denne kategori er lave, er vi ikke gået på kompromis med sikkerheden. I får altså derfor mulighed for at kunne købe billige cykelhjelme der er fremstillet i utrolig høj kvalitet. Vi syntes at i fortjener et par gode tilbud fordi i - i følge os - er VERDENS bedste kunder.

Billige cykelhjelme til hele familien

Når der skal bestilles cykelhjelme vil vi jo meget gerne være dem du kommer til. Er det hele familien der mangler cykelhjelme, så skal det kunne betale sig at købe hjelme hos os.

For udover at du vil kunne bestille billige cykelhjelme til chokpriser, vil du stadig have mulighed for at få familierabat. SAY WHAT! - JA det er sandt! Du vil faktisk kunne spare så utrolig meget at det næsten er for godt til at være sandt!

Cykelhjelme til foræringspriser

Når vi nu giver store rabatter på cykelhjelme og stadig vælger at du kan benytte dig af vores familierabat, så er det fordi vi gerne vil give dig en super god købsoplevelse.

Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at skulle købe cykelhjelme til hele familien. Nu har du en god mulighed for at handle stort ind og blive klar til en ny cykel periode.

Tilbud på kendte mærker

Som noget helt særligt har vi valgt at finde cykelhjelme fra flere forskellige hjelm brands. På den måde kan du finde lige netop den hjelm der falder i din smag.

Limar er et af de mærker du møder i denne kategori. Personligt er vi helt vilde med Limar’s børnehjelme, der har flotte designs og unikke farver. Cykelhjelmene er derudover meget lette og behagelige at have på.

Du vil også kunne finde et udvalg af Limars superlight serie, der er som navnet lyder, super lette. De fleste Limar Superlight hjelme har integreret baglygte og aftagelig skygge. Det især et godt køb for dig der har brug for både en pendler hjelm, samt en cykelhjelm du kan kører en tur ud i vildere terræn med.

Slutningen på noget stort

Det rigtig sørgeligt, ja næsten tragisk, men vores Crazy Safety leverandør har valgt at stoppe salget af hjelmene i danmark. øv øv øv.

Vi har derfor kun enkelte CrazySafety cykelhjelme og CrazySafety cykellåse tilbage, så derfor vil du også finde dem i denne kategori til uhørt lave priser.

Det er på tide at give slip på “dyrene” og lade dem finde deres forever home. Er du ligesom os, vild med CrazySafetys fantastiske hjelme, så bliver du henrykt over et besøg i vores restsalgs kategori.

Spar penge på sportshjelme

Met er et af de mærker der virkelig formår at skabe hjelme der passer til alle cykel-situationer. Det er rart at have en hjelm man kan bruge som andet end en pendler hjelm. Mange søger udelukkende hjelme de kan have på til og fra arbejde, samtidig med at de vil kunne bruge hjelmen som MTB hjelm eller landevejshjelm.

Det er her Met er særlig leveringsdygtige.

Vi har især én met hjelm på tilbud som pt. Det er hjelmen MET Rivale i sort/grøn. Hjelmen er den billigste Rivale hjelm i Danmark i øjeblikket.

Hjelmen er mat sort hvilket gør at den er utrolig klædelig. Sort går til alt og det er generelt bare en farve man aldrig bliver træt af.

Rivale cykelhjelmens sorte look bliver brudt af fine grønne detaljer. Det giver hjelmen et flot sporty udseende der gør den utrolig attraktiv.

Rivale er netop en hjelm man kan bruge til og fra arbejde, samtidig med at den er oplagt at bruge på lange strækninger hvor du har lidt mere fart på. Rivale sidder eventyrlig godt på hovedet og så er den slank, ikke særlig aflang og generelt en klædelig hjelm.

Det er nu rart med en cykelhjelm der faktisk gør noget godt for en, så det ikke ligner at man kommer cyklende med en stor klods på hovedet. Rivale er en top-hjelm som vi har valgt at sætte ned så du har mulighed for at få det bedste af det bedste.

Tilbud på retro hjelme

Thousand er et andet “toppen af poppen” mærke når vi kigger på de cykelhjelme der er i vores sortiment. Det er et amerikansk mærke der fremstiller retro hjelme der bare er utrolig fine. Du vil kunne finde få særlige udvalgte Thousand hjelme i denne kategori.

Tilbuds kategori der hele tiden vil blive opdateret

Selvom vi skrev tidligere at vi har fået forårskuller så er det ikke planen at denne kategori kun skal eksisterer henover foråret. Det skal simpelthen være din go-to kategori når du vil se hvad der er af tilbud på cykelhjelme.

Kategorien vil derfor blive opdateret løbende med nye, attraktive tilbud. Det vil dog ikke kun være cykelhjelme du vil kunne finde på tilbud. Du vil også kunne finde tilbud på en lang række forskelligt cykeltilbehør.

Tilbud på cykeltilbehør

Som nævnt ovenfor vil du kunne finde tilbud på cykeltilbehør. Der er her tale om tilbud på cykelkurve, tilbud på cykellåse, tilbud på cykelhandsker og meget andet. Du vil især kunne finde et super godt tilbud på en særlig slags cykellygte - så hold øje med shoppen!

Du vil have mulighed for at kunne blive tip top klar til sommeren hvor det er ekstra herligt at tage et smut ud i det blå på sin cykel.

Kan du ikke få nok af gode tilbud, så husk at du hele tiden kan vende tilbage og finde endnu flere tilbud på cykeltilbehør og cykelhjelme.