Reference: 1460020-Udået EAN: 5707965052529
NEDSAT
-40,00 KR
Cykelhjelm DT rensevæske til cykelslanger, 250 ml

Rensevæske DT til slanger 250 ml

Denne rensevæske fra DT er specielt udviklet til at hjælpe med rengøring og vedligeholdelse af cykelslanger. Den 250 ml væske er ideel til fjernelse af snavs, støv og andre urenheder, der kan påvirke ydeevnen og levetiden på dine cykelslanger. Med DT's rensevæske kan du nemt forlænge levetiden på... (Læs videre)
Denne rensevæske fra DT er specielt udviklet til at hjælpe med rengøring og vedligeholdelse af cykelslanger. Den 250 ml væske er ideel til fjernelse af snavs, støv og andre urenheder, der kan påvirke ydeevnen og levetiden på dine cykelslanger. Med DT's rensevæske kan du nemt forlænge levetiden på dine cykelslanger og opretholde en optimal ydeevne på dine cykelture. Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

tirs 28 maj - tors 30 maj
Standard levering

Vejl. udsalgspris: 130,00 KR

90,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Når cykelslangen skal lappes er det vigtigt at slangen er helt ren for ellers kan limen ikke få ordentligt fat, når lappen skal limes på slangen.

Denne rensevæske er beregnet til afrensning, samt affedtning af cykelslanger. Brug en tør klud sammen med væsken og puds slangen ren. Sørg for at slangen er helt tør før du limer slangelappen på. 

Sørg derudover for at være et sted med god udluftning når du bruger væsken. 

God og effektiv rensevæske.

ANBEFALEDE PRODUKTER