Reference: 90506011 EAN: 4046627104703
Cykelhjelm Rema Tip Top tour lappegrej sæt til citycykler

Rema Tip Top TT 01 lappegrej tour

Rema Tip Top er kendt for at fremstille utrolig godt lappegrej. Sættet her henvender sig til citybikes. Sættet er utrolig nem at bruge.

Er du nervøs for selv at skulle i gang med at lappe din cykel, så kan vi trøste dig med at du med dette fantastiske sæt får en god og detaljeret... (Læs videre)

Rema Tip Top er kendt for at fremstille utrolig godt lappegrej. Sættet her henvender sig til citybikes. Sættet er utrolig nem at bruge.

Er du nervøs for selv at skulle i gang med at lappe din cykel, så kan vi trøste dig med at du med dette fantastiske sæt får en god og detaljeret brugsanvisning. Du kan også læse vores guide til hvordan du lapper din cykel her: Sådan lapper du din cykel.

Dette sæt består af følgende:

- 1 tube lappelim (vulkaniseringsvæske)
- 4 runde slangelapper (F1)
- 1 oval slangelap (F2)
- Ventilgummi
- Sandpapir

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

tor 25 feb - fre 27 feb
Standard levering

29,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Tip Top TT 01 lappegrej tour er den nødvendige følgesvend for cyklister, der er på farten og ønsker at være forberedt på punkteringer. Dette praktiske lappekitsæt indeholder alt, hvad du behøver for hurtig og nem reparation af cykeldæk. Med lappeklister, lappepudsere og lappeplader i én kompakt beholder er dette kit ideelt til at holde din cykeltur problemfri. Opbevar det i din cykeltaske, så du altid er klar til at tackle uventede dækproblemer.

ANBEFALEDE PRODUKTER