Reference: 4737100 EAN: 5708441003011
NEDSAT
-150,00 KR
Cykelhjelm Reelight Cio magnet lygtesæt

Reelight CIO+ lygtesæt SL301 m. backup

Reelight Cio er et magnetisk lygtesæt der genoplader sig selv under kørsel. Du behøver derfor ikke være bange for at løbe tør for strøm. Dejlig nemt og utrolig klimavenligt!

Måden lygterne oplader sig selv på er ved hjælp af en magnet der sættes på cyklens eger. Lygten trækker alt... (Læs videre)

Reelight Cio er et magnetisk lygtesæt der genoplader sig selv under kørsel. Du behøver derfor ikke være bange for at løbe tør for strøm. Dejlig nemt og utrolig klimavenligt!

Måden lygterne oplader sig selv på er ved hjælp af en magnet der sættes på cyklens eger. Lygten trækker alt energien, fra magneten, til sig når hjulet drejer rundt. Lygten blinker hver gang magneten passerer lygten.

Det er vigtigt at magneterne på egerne sidder lige ud for lygterne når de skal monteres, så de flugter med lygten, når hjulene drejer rundt.

Derudover blinker Cio cykellygterne 2 min efter du holder stille, så du kan holde for rødt uden at lygterne går ud.

Lygterne, samt magneterne til egerne monteres ved hjælp af smart en smart lille monteringsnøgle der følger med. Selve monteringsdelen er ganske ligetil (se gerne videoen til venstre under billedet).

Cykellygterne er aflange og har en strop i den ene ende der sættes rundt om stellet. Du kan derefter spænde lygten fast, således stropperne strammes, ved hjælp af den før omtalte monteringsnøgle. Du kan sagtens justere lygternes placering samt højde efter montering.Lygterne kan ses på 300 meter afstand og passer perfekt til kørsel i byen.

Yderligere info om disse fantastiske lygter:
- LED lygter
- Dansk design
- Lysstyrke (ved 15km/t) - Forlygte: 11 lumen, baglygte: 4-5 lumen.
- Synlighed: 300 meter
- Lysindstillinger: Flash (2,6 hz)
- Vandafvisende (Test under hårde vejrforhold)
- Uden batterier
- Permanent montering (Skrues af og på med monteringsnøglen)

Sættet består af:
- 1 x forlygte
- 1 x Baglygte
- 2 stk. eger magneter
- 1 stk. monteringsnøgle (skruenøgle)
- 1 stk. en mounting Guide

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

tor 25 feb - fre 27 feb
Standard levering

Vejl. udsalgspris: 499,00 KR

349,00 KR

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Reelight CIO+ lygtesættet SL301 er den ultimative løsning for cyklister, der ønsker pålidelig belysning både foran og bagpå deres cykel. Dette sæt inkluderer både for- og baglygter og har også en backup-funktion, så du aldrig bliver efterladt i mørket. De lyse LED-lygter er synlige på lang afstand og er nemme at montere på din cykel. Med Reelight CIO+ lygtesættet kan du cykle sikkert i alle lysforhold.

ANBEFALEDE PRODUKTER