Polar White Moventor cykelhjelm fra Abus

Aerodynamisk cykelhjelm til eventyrlystne mountainbikeryttere, der vægter komfort og sikkerhed som det højeste. ABUS har udviklet denne cykelhjelm, der sikrer dig den bedste komfort og pasform med det indbyggede finjusteringssystem. Designet er enkelt og diskret, og med hjelmens lette vægt vil...

Aerodynamisk cykelhjelm til eventyrlystne mountainbikeryttere, der vægter komfort og sikkerhed som det højeste. ABUS har udviklet denne cykelhjelm, der sikrer dig den bedste komfort og pasform med det indbyggede finjusteringssystem. Designet er enkelt og diskret, og med hjelmens lette vægt vil du næsten ikke bemærke, at du overhovedet har en cykelhjelm på hovedet.

Der er ingen fare for, at cykelhjelmen vil irritere eller stramme om dit hoved de forkerte steder. Hver eneste detalje på Moventor er vurderet og gennemtænkt, og det betyder, at du får maksimal komfort og sikkerhed for pengene.

Moventor er udstyret med både underkantsforstærkning og ActiCage, som beskytter dig så godt som overhovedet muligt, hvis uheldet skulle være ude. Det er særdeles vigtigt, hvis du elsker at køre off-road. Hjelmen fås i både medium og large i målene 52-57 centimeter og 57-61 centimeter. Moventor er perfekt til den dedikerede MTB-rytter, der godt kan lide at fart over feltet.

LÆS MERE

719 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveHvid/sort
ModelMoventor
FormålMTB
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtMedium: 280 g, Large: 300 g
StilMTB
StørrelseM 52-57 cm, L 57-61 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserJa (i nakken)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Abus Scraper ACE 3.0 cykelhjelm, Iriedaily black
  • Abus Scraper ACE 3.0 cykelhjelm, Iriedaily camou
  • Abus Scraper ACE 3.0 cykelhjelm, Iriedaily white
  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus