Polar White GameChanger cykelhjelm fra Abus

Aerodynamisk cykelhjelm fra ABUS til professionelle og yderst dedikerede cykelryttere i farven Polar White. Hjelmen er desuden udviklet i tæt samarbejde med cykelholdet Moviestar Team, hvorfor du er garanteret et produkt i høj kvalitet samt en sikkerhed i topklasse, hvilket generelt gør...

Aerodynamisk cykelhjelm fra ABUS til professionelle og yderst dedikerede cykelryttere i farven Polar White. Hjelmen er desuden udviklet i tæt samarbejde med cykelholdet Moviestar Team, hvorfor du er garanteret et produkt i høj kvalitet samt en sikkerhed i topklasse, hvilket generelt gør sig gældende for alle hjelme fra ABUS.

GameChanger er udstyret med helt særlige ventilationskanaler, der er udviklet af de førende eksperter inden for området samt cykelryttere, og herudover giver den også langt mindre luftmodstand grundet det avancerede Multi Position Design.

Du er ydermere altid garanteret en optimal hovedtemperatur, hvilket er med til at give dig en langt bedre køreoplevelse, og herudover gør det smarte AirPort-design bagpå, at du har et sikkert sted til dine cykelbriller, mens du er på farten. Det har desuden det plus, at det giver en aerodynamisk fordel. ABUS er netop karakteriseret ved det ekstraordinære sikkerhedsniveau, og det er netop, hvad du får, når du køber GameChanger i Polar White – vælg mellem størrelserne small, medium og large.

Bonus funktion: AirPort holder i nakken, med plads til dine cykelbriller.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 1 499 DKK

1 299 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveHvid
ModelGamechanger
FormålSport (specielt landevej)
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
Vægt260 gram
StilLandevej
StørrelseS 51-55 cm, M 52-57 cm, L 57-62 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeIndbygget
NakkespændingJa (drejespænde)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus