Neon Yellow Aventor cykelhjelm fra Abus

Opnå optimal ventilation ved hver eneste brug med denne cykelhjelm fra det tyske brand ABUS. Når du investerer i et produkt fra ABUS, er du garanteret høj sikkerhed og kvalitet, og det gør sig bestemt også gældende med denne Aventor-model i Neon Yellow, som fås i en størrelse small, medium og...

Opnå optimal ventilation ved hver eneste brug med denne cykelhjelm fra det tyske brand ABUS. Når du investerer i et produkt fra ABUS, er du garanteret høj sikkerhed og kvalitet, og det gør sig bestemt også gældende med denne Aventor-model i Neon Yellow, som fås i en størrelse small, medium og large. Med denne hjelm kommer du aldrig ud for, at dit hoved bliver overophedet – selv ikke på de hårdeste stigninger – grundet det avancerede og yderst smarte ventilationssystem.

Hjelmen er desuden særligt oplagt til personer med langt hår, i og med at der er masser af plads til en hestehale, og herudover er den udstyret med In-Mold-teknologi, som vil sige, at skallen er helstøbt. Det er bl.a. med til at gøre hjelmen langt mere holdbar og robust, så du er garanteret et stærkt produkt, der vil kunne holde til det meste. Endelig har den underkantsforstrækning samt 10 luftkanaler.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 1 039 DKK

989 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)På lager (1-2 dages leveringstid)FarveSort/Gul/rød
ModelAventor
FormålSport (specielt landevej)
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilLandevej
StørrelseS 51-55 cm, M 52-57 cm, L 57-62 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeIndbygget
NakkespændingJa (drejespænde)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus