Midnight Blue Moventor cykelhjelm fra Abus

Denne cykelhjelm er det perfekte match til enhver cykelrytter, der gerne vil have en kvalitetshjelm. Den er særligt ideel til mountainbikeryttere, som gerne vil have en let, funktionel og behagelig cykelhjelm. Den har indbygget ActiCage, som gør hjelmen ekstrastærk og sikker, hvis uheldet mod...

Denne cykelhjelm er det perfekte match til enhver cykelrytter, der gerne vil have en kvalitetshjelm. Den er særligt ideel til mountainbikeryttere, som gerne vil have en let, funktionel og behagelig cykelhjelm. Den har indbygget ActiCage, som gør hjelmen ekstrastærk og sikker, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Moventor kan justeres til lige præcis dit hoved, så den bliver så komfortabel og sikker som muligt at have på.

Designet er enkelt og diskret, hvor den flotte blå farve giver hjelmen et ekstra pift. Den beskytter pande og nakke med det yderst beskyttende design. Den fås i to forskellige størrelser: medium og large. Medium dækker målene 52-57 cm og large 57-61 cm. Moventor har i alt 19 luftkanaler, som giver dig den mest optimale ventilation, set amt almindeligt hagespænde. Hjelmen er særligt ideel til spændingslystne MTB-ryttere, da den giver maksimal komfort og beskyttelse.

LÆS MERE

719 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

På lager (1-2 dages leveringstid)FarveBlå/lime/sort
ModelMoventor
FormålMTB
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtMedium: 280 g, Large: 300 g
StilMTB
StørrelseM 52-57 cm, L 57-61 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserJa (i nakken)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus