MET Idolo Hvid cykelhjelm

Aerodynamisk og ergonomisk hjelm fra MET med øget sikkerhed. Hvis du er på udkig efter en sikker cykelhjelm til en lav pris, er denne model det perfekte match til dig. Hvad end du elsker at køre off-road i skoven eller skal til og fra arbejde i storbyen i dagligdagen, vil denne hjelm...

Aerodynamisk og ergonomisk hjelm fra MET med øget sikkerhed. Hvis du er på udkig efter en sikker cykelhjelm til en lav pris, er denne model det perfekte match til dig. Hvad end du elsker at køre off-road i skoven eller skal til og fra arbejde i storbyen i dagligdagen, vil denne hjelm give dig den ønskede beskyttelse og komfort.

Hjelmen har reflekterende detaljer, der gør dig bemærket i trafikken, og med dens sikre konstruktion er du rigtig godt beskyttet, hvis uheldet skulle være ude. Med In-Mold-konstruktionen er hjelmens yder- og inderskal nemlig smeltet sammen, og ikke limet, hvilket giver øget sikkerhed.

Du kan købe Idolo i to forskellige størrelser med følgende mål: 52-59 cm og 60-64 cm. Hjelmen kan dog ydermere nemt justeres, så den får den absolut bedste pasform til dig og dit hoved. Puderne i hjelmen er anti-allergiske, og den er desuden nem at vedligeholde og rengøre. 

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 399 DKK

289 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)På lager (1-2 dages leveringstid)FarveHvid m, gråt mønster
ModelIdolo
FormålHverdag og sport
MærkeMET
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
VægtMedium: 250 gr, Large: 285 gr
StilKlassisk
StørrelseMedium: 52-59 cm, Large: 60-64 cm
Luftindtag15 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeNej
NakkespændingJa (drejespænde)
LED-lygteJa (ikke godkendt som cykellygte)

Andre produkter i samme kategori

  • Sort Met Rivale cykelhjelm, 54-58 cm
  • Met Crossover m. lys, mat sort
  • Met Crossover m. lys, blå/sort
  • Met Crossover m. lys, grå/sort
  • Met Crossover m. lys, sort/gul