Met Echo, Mat Hvid

MET Echo-hjelmen er en stømlinet og let kvalitets cykelhjelm, som egner sig godt som begynderhjelm til mountainbike-kørsel.

Her får du maksimalt udbytte af din cykelhjelm. Skyggen kan tages af, men med skyggen påmonteret forvandles hjelmen nemt fra en hverdagshjelm til en...

MET Echo-hjelmen er en stømlinet og let kvalitets cykelhjelm, som egner sig godt som begynderhjelm til mountainbike-kørsel.

Her får du maksimalt udbytte af din cykelhjelm. Skyggen kan tages af, men med skyggen påmonteret forvandles hjelmen nemt fra en hverdagshjelm til en terrænhjelm. Skyggen har samme Mat Hvide farve som hjelmen. 

Echo-modellen fra MET er en In-mold cykelhjelm med 14 ventilationshuller, reflekterende klistermærke bagpå, bløde justerbare stropper og aftagelige og vaskbare puder, som sikre den bedste komfort. Med skyggen påmonteret beskyttes ansigtet mod både sollys, regn og mudder, og justeringsspændet i nakken sikre den rigtige pasform, så du får den bedste beskyttelse.  Echo-cykelhjelmen har en god beskyttelse omkring bagsiden af ​​hovedet, som er den del af hovedet, der kræver mest beskyttelse.

Hjelmen fås i to forskellige størrelser, hhv. Small/Medium (52-57 cm) og Medium/Large (57-60 cm).

Vægt: 280 g (M) 

LÆS MERE

479 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FormålHverdag og sport
AldersgruppeJunior og voksen
MærkeMET
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
Størrelse52-64 cm
Luftindtag15 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
NakkespændingJa (drejespænde)
LED-lygteJa (ikke godkendt som cykellygte)

Andre produkter i samme kategori

  • Sort Met Rivale cykelhjelm, 54-58 cm
  • Met Crossover m. lys, mat sort
  • Met Crossover m. lys, blå/sort
  • Met Crossover m. lys, grå/sort
  • Met Crossover m. lys, sort/gul