MET Børn

Met cykelhjelme til børn

Når vi som forældre skal investere i en ny cykelhjelm til vores børn, så er der flere ting, vi skal være opmærksomme på, inden vi sender ordren af sted til webbutikken. For det første skal cykelhjelmen altid være sikkerhedsgodkendt med den europæiske EN 1078-standard. Hvis du har valgt et af de større brands, der også producerer cykelhjelme til børn, så er den godkendelse altid på plads. 

Det kunne være en Met cykelhjelm til børn, for så køber du samtidig et kvalitetsprodukt, som skal yde beskyttelse til dit barn, der er uerfaren i trafikken. Det er ikke noget, man går på kompromis med, så derfor er Met et helt rigtigt valg. Den italiensk producerede udstråler stil og kvalitet, og vigtigst af alt elsker børnene den, for der er altid en hjelm i udvalget, som din søn eller datter hellere end gerne vil tage på hovedet, når de skal i skole.

Det er nemlig utroligt vigtigt, at barnet selv er med til at vælge den cykelhjelm, som han eller hun synes er flot, sej eller sød, eller hvad som helst barnet gerne vil tage på. For hvis ikke børn kan lide cykelhjelmen, så er der stor risiko for, at de på et senere tidspunkt nægter at tage den på, og det er faktisk den vigtigste årsag til, at børn ikke tager en cykelhjelm på.

Vælg kvalitet til dine børn – vælg Met cykelhjelm til børn

Det skal altid være en rar følelse at have cykelhjelm på. Det gælder særligt for børn, der simpelthen kan nægte at tage den på, hvis den strammer for meget, eller hvis remmene skraber mod huden. Og værst af alt – hvis hagespændet klemmer et stykke af huden der! En Met cykelhjelm er skabt med henblik på maksimal komfort for barnet. Hjelmen sidder rigtigt på hovedet uden at stramme, og både remme og hagespænde er børnevenlige, idet de er lavet i blødt og behageligt materiale.