Reference: Mat Pink Dime F5 junior
NEDSAT
-200,00 KR
Cykelhjelm Mat Pink Dime junior cykelhjelm fra Giro

Fra Giro

Mat Pink Dime FS junior cykelhjelm fra Giro

Giro Dime FS skaber sikkerhed og tryghed for dit barn, så det bliver en god oplevelse at cykle. Cykelhjelmen er lavet med en hård ABS fuld hardbody yderskal, hvor stødene kontrolleres af den robuste EPS beskyttelse i skallen. Hjelmen yder en høj ventilation med svedtransporterende puder og 8... (Læs videre)

Giro Dime FS skaber sikkerhed og tryghed for dit barn, så det bliver en god oplevelse at cykle. Cykelhjelmen er lavet med en hård ABS fuld hardbody yderskal, hvor stødene kontrolleres af den robuste EPS beskyttelse i skallen. Hjelmen yder en høj ventilation med svedtransporterende puder og 8 luftkanaler, så dit barns hoved stadig vil være tempereret efter en dag fyldt med leg. Yderskallen er desuden belagt med polyuretan, så den daglige slidtage mindskes.

Anvendelse
Dime FS fra Giro skaber høje standarder omkring dit barns sikkerhed, så leg og cykling kan blive en god og sjov oplevelse. Cykelhjelmen præsenterer en god pasform, der kan justeres med Roc Loc justeringssystem, så den perfekte pasform kan opnås. Systemet benyttes blot ved, at man drejer på en drejeknap bagpå cykelhjelmen. Dog varierer hjelmens størrelser, så pasformen kan blive detaljeret ydeligere. Cykelhjelmen henvender sig til børn i alderen 0-12 år, og kan benyttes til cykling såvel som skateboarding.

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 399,00 KR

199,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Frost Giro Quarter FS cykelhjelm
  • Grå Giro Quarter FS cykelhjelm
  • Frost Giro MIPS Quarter FS cykelhjelm
Farve Mat pink m. sommerfugle
Model Dime
Formål Hverdag og BMX/Skate
Mærke Giro
Aldersgruppe Børn og junior
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Stil Skater
Størrelse x-small (47-51 cm), small (51-55 cm)
Luftindtag 8 lufthuller
Hagespænde Almindelig klikspænde
Skygge Nej
Nakkespænding Ja (drejespænde)
Reflekser Nej
LED-lygte Nej

ANBEFALEDE PRODUKTER