Limar cykelhjelm til børn

Limar skaber farvestrålende klassiske hjelme i flere forskellige varianter med et stærkt fokus på komfort, udformning og lethed. Det er barnet der bliver sat i centrum når Limar producere hjelme. Intet bliver overladt til tilfældighederne. Limar har et mål om at forstærke deres allerede stærke brand, med fantastiske kvalitetshjelme til børn i alle aldre. Forældre skal føle sig sikre når de vælger at købe en cykelhjelm fra Limar til deres barn.

Hjelmdesign i verdensklasse

Når man kaster blikket på Limar cykelhjelme til børn, ses det tydeligt at der er kræset for detaljerne. Opfindsomheden er stor og Limar kan tilbyde masser af farvestålende hjelme med unikke designs. Flotte fe motiver, sjove pirater og nuttede blæksprutter er blandt andet hvad Limar har at tilbyde. Cykelhjelmene taler direkte til de små pigers hjerte og drengenes nysgerrige sind.
Limar cykelhjelm til piger

Alle Limar børnehjelme har lufthuller som giver gode muligheder for udluftning. Hjelmene er derudover modstandsdygtigt over for alt slags vejr. Inde i cykelhjelmene finder du antibakterielle puder som både er bløde og giver en god hjelm komfort. Det at puderne er antibakterielle gør at snavs, bestående af bakterier og mikroorganismer, ikke kan leve i hjelmene og det er i alt sin enkelthed meget betryggende. 

Komfort og lethed - Limar kan det hele

En cykelhjelm skal ikke bare beskytte dit barns hoved mod slag. Det skal hele vejen igennem være en god oplevelse for barnet. Cykelhjelmen skal sidde godt, ikke klemme eller føles hård og klodset.

Med den lethed Limar cykelhjelme til børn har, er der ingen fare for at barnet vil få en sådan oplevelse. Hjelmene er nemme at indstille i størrelsen og kan sagtens gøres selvom hjelmen er på barnets hoved. Cykelhjelmene er med den klassiske "klik" lukke mekanisme, mens stropperne er bløde og ikke til gene for barnet.

Det er en god vane at bruge cykelhjelm og det skal børnene have ind med modermælken. Allerede fra børnene sidder i cykelstolen bør de bruge cykelhjelm. Ikke nok med at det redder barnets liv hvis der sker en ulykke, det giver også mulighed for at barnet forsat vil bruge cykelhjelm i skolealderen, teenageårene og i det voksne liv. Forældre er med til at forme børn - og især med sikkerhed er det vigtigt at sætte fokus på de relevante ting som kan redde liv.


Limar cykelhjelme til børn lever op til selv de strengeste krav

Det bør ikke være en selvfølge at alle cykelhjelme er gode. Din sikkerhed ligger i den godkendelse der er tilegnet hjelmenes.

Selvom du med Limar får en billig cykelhjelm til børn, er du sikker på at den lever op til de krav der er til en cykelhjelm. Alle Limars cykelhjelme til børn er CE godkendte og lever op til EN 1078 standarden. Grundlæggende betyder det at det fra producentens side erklæres, at produktet må sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Det betyder også at cykelhjelmen overholder alle de gældende lovkrav og at hjelmen er godkendt til cykelbrug.

Sikkerhedsgodkendte cykelhjelme

Limar cykelhjelm børn - 4 forskellige hjelm generationer

Når du skal vælge en ny cykelhjelm til dit barn er det vigtigt at du allerede på forhånd har kendskab til størrelsen på dit barns hoved. Derefter kan du gå i krig med at udvælge en hjelm.

Limar producere ikke kun junior hjelme til børn i skolealderen, men også cykelhjelme til babyer. 

Limar 124 - 6-9 mdr - 4 år
Limar 149 - 1-6 år
Limar 242 - 6-9 mdr - 2 år (s) - 2-9 år (m)

Cykelhjelm til drenge

En god cykelhjelm til børn skal sidde sikkert på barnets hoved. Cykelhjelmen har ingen gavn hvis den er for langt fremme, eller for langt ned i barnets nakke. Dit barns cykelhjelm skal sidde lige på hovedet og må ikke sidde for løst. Det kan være en god idé at stramme stropperne engang imellem for at sikre dig, at hjelmen sidder som den skal. 

Cykelhjelme til børn med lys

Bliv set og væk opsigt, det må være nøglen til beskrivelsen af den perfekte cykelhjelm. Limar har valgt at producere deres sidst nye generation med lys i nakkespændet på cykelhjelme til børn. Selvom at disse LED lygter i nakkespændet ikke tæller som lovpligtige cykellygter, men som et supplement, er det alligevel en god mulighed for at gøre en ekstra indsats for at blive set i trafikken. Når du lader dit barn kører hjem efter sport en onsdag aften og mørket falder på, så kan du med ro i sindet have i baghovedet, at dit barns hjelm gør sit ypperste for at sikre dit barns hoved. 

Lyset i nakken er med LED pærer og har smarte blinkfunktioner. 

Limar cykelhjelme er kommet for at blive

Meget har ændret sig hvis man ser tilbage i tiden. Selv husker mange forældre ikke at de har set deres egne forældre med cykelhjelm. Men i dag bruger flere og flere cykelhjelm og det kan vi takke blandt andet en producent som Limar for. Cykelhjelme i dag ser ikke længere "dumme og klodset" ud på hovedet. Der bliver ikke længere kigget efter en grandvoksen mand når han kommer kørende på cykel med cykelhjelm på. Limar skaber hjelme man har lyst til at bruge.