Lazer Roller Cykelhjelm, Mat orange

Denne cykelhjelm hører under den mere traditionelle kategori af sin slags, men vil med garanti give dig maksimal beskyttelse og komfort. Lazer er nemlig særligt kendte for at udvikle hjelme af utrolig høj kvalitet, som giver dig den bedste beskyttelse og sikkerhed, hvis...

Denne cykelhjelm hører under den mere traditionelle kategori af sin slags, men vil med garanti give dig maksimal beskyttelse og komfort. Lazer er nemlig særligt kendte for at udvikle hjelme af utrolig høj kvalitet, som giver dig den bedste beskyttelse og sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Roller er lavet i meget lette materialer for maksimal komfort, og hjelmen er desuden udstyret med TS+ Turnfit-spændesystem, som giver dig mulighed for at indstille hjelmens pasform på blot få sekunder.

Roller kan købes i to forskellige størrelser, som har følgende mål: 55-59 cm og 58-61 cm. Du skal dog ikke være bange for, at hjelmen ikke passer til dig, da du kan indstille den præcist efter dit hoved. Hvad end du elsker at køre mountainbike i skoven eller cykler mest på landevejene, er denne hjelm det ideelle valg for dig – og du kan være fuldstændig sikker på, at du er fuldt ud beskyttet.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 389 DKK

199 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikketFarveMat orange
ModelRoller
FormålHverdag og sport
MærkeLazer
AldersgruppeVoksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseMedium 55-59 cm, Large 58-61 cm
Luftindtag28 ventilationskanaler
HagespændeAlmindelig klikspænde
NakkespændingJa (drejespænde)

Andre produkter i samme kategori

  • P'nut Purple Star børnehjelm fra Lazer