Reference: BLC2237891587 EAN: 5400974019018
NEDSAT
-170,00 KR
Cykelhjelm Lazer Genesis MIPS cykelhjelm i Ice Grey

Fra Lazer

Lazer Genesis MIPS cykelhjelm i Ice Grey

Genesis er den letteste hjelm, som Lazer nogensinde har lavet. Den sætter samtidig nye standarder for cykelhjelme. Lazer Genesis MIPS ICE kommer med en superlet udgave af Advanced Rollsys System. Desuden er Lazer Genesis MIPS ICE udstyret med Adjustable Head Basket, så du nemt kan justere din... (Læs videre)

Genesis er den letteste hjelm, som Lazer nogensinde har lavet. Den sætter samtidig nye standarder for cykelhjelme. Lazer Genesis MIPS ICE kommer med en superlet udgave af Advanced Rollsys System. Desuden er Lazer Genesis MIPS ICE udstyret med Adjustable Head Basket, så du nemt kan justere din hjelm, så den altid sidder perfekt. Fuld ventilation for maksimal køling. Vælg mellem medfølgende race eller komfort polstringssæt for at spare vægt eller øge komforten.

Skjul tekst

x

Gratis fragt fra 549 DKK

Vejl. udsalgspris: 1 699,00 KR

1 529,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Lazer Cykelhjelm Genesis MIPS sort
  • Lazer Cykelhjelm Genesis MIPS rød sort

Specifikationer

Med ARS er det nemt at justere hjelmens pasform med drejehjulet oven på hjelmen. ARS er ikke bare smart, hvis man har langt hår. Det forhindrer også ubehageligt tryk på udsatte steder ved at justere ensartet på hele hovedets omkreds.

Adjustable Head Basket gør det muligt at justere bagsiden af fastholdelsessystemet op eller ned, hvilket ændrer hjelmens lodrette pasform afhængigt af brugerens personlige komfortpræferencer.

Ventilationsåbninger og indvendige kanaler trækker luft ind i hjelmen og hen over dit hoved. Den øgede luftstrøm holder hovedet afkølet og er behagelig på lange ture i varmt vejr.

Antibakteriel polstring hjælper med at hæmme væksten af bakterier på stoffet for at eliminere lugt fra menneskelige kilder.

Forskellige puder gør det muligt at ændre hjelmens opsætning efter dine aktuelle behov. Spar nogle gram eller gør komforten bedre ved at udskifte puderne, som det passer dig.

Et overtræk i polykarbonat, som passer perfekt på bestemte hjelmmodeller fra Lazer. Sæt din Aeroshell på og beskyt dit hoved mod regn, sne eller mudder. Aeroshell kan også bruges til at lukke for ventilationshullerne foran og på siderne for at få en aerodynamisk fordel.

Når cykling er dit job, ved du, hvad der fungerer. Denne hjelm er udviklet i samarbejde med adskillige hold på UCI World Touren samt ryttere, som har brug for de letteste, hurtigste og mest komfortable hjelm på markedet.

MIPS er et system til beskyttelse af dit hoved, som samtidig gør din hjelm endnu mere sikker. Ved bestemte slagpåvirkninger kan MIPS BPS reducere skadelig påvirkning på hjernen. MIPS står for Multi-directional Impact Protection System.

ANBEFALEDE PRODUKTER