NEDSAT
-150,00 KR
Cykelhjelm KALI Pace cykelhjelm med LDL, mat hvid/lilla

Fra KALI

KALI Pace cykelhjelm med LDL, mat hvid/lilla

Pace hjelmen er en let og lækker Composite Fusion™ cykelhjelm med integreret LDL der giver dig en lineære og roterende beskyttelse der stabilisere dit hovede og leder slagets kraft væk, så du undgår at få hjernerystelse. Læs mere om LDL her: (Læs videre)

Pace hjelmen er en let og lækker Composite Fusion™ cykelhjelm med integreret LDL der giver dig en lineære og roterende beskyttelse der stabilisere dit hovede og leder slagets kraft væk, så du undgår at få hjernerystelse. Læs mere om LDL her: Hvad er LDL?

KALI Pace er en fantastisk allround hjelm der kan bruges til hverdags ture på cyklen, samt til trail og andet kørsel i vildere terræn.

Hjelmen har en smart skygge der beskytter dine øjne mod sol og regn, hvilket giver dig mulighed for at kunne holde det fulde overblik over hvor du cykler.

Cykelhjelmen har en PC skal, samt EPS skum for bedre beskyttelse. Hjelmen har Anti-Microbial puder, samt et smart klik-spænde.

Dejligt luftig hjelm med intet mindre end 15 ventilationshuller. Lav vægt: 286 gram. Med smart skruejustering i nakken.

Som du kan se på billederne går KALI Pace hjelmen længere ned i nakken end andre cykelhjelme gør og det giver dig en ekstra god beskyttelse.

Med KALI Pace får du en cykelhjelm med ekstra høj sikkerhed til en skarp pris.

Hjelmen har følgende godkendelser: EN 1078, CPSC

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

tor 25 feb - fre 27 feb
Standard levering

Vejl. udsalgspris: 499,00 KR

349,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

ANBEFALEDE PRODUKTER