App til Høvding 3 cykelairbag - De mest vigtige funktioner.

Den nye Hövding 3 cykelairbag giver dig mulighed for at forbinde din smartphone til cykelairbagen via Bluetooth. Det giver dig nogle helt nye og smarte funktioner, som både vil lette brugen af hjelmen, samt gøre det endnu mere sikkert for dig som cykellist.

Af de mest vigtige funktioner kan vi nævne:

ICE -  Du kan tilføje op til 5 kontakter, som automatisk får besked, hvis du har været ude for et uheld. Dette er specielt gavnligt, hvis du kommer ud for et solo uheld, hvor der ikke er andre mennesker i nærheden. På den måde vil dine udvalgte kontakter få besked om din ulykke og  få oplyst koordinaterne på din placering.
Skulle du vælte på din cykel, uden at få brug for hjælp, har du 2 minutter til at deaktiverer alarmen til dine kontakter. Så er der ingen der bliver unødig alarmeret.

Batteri - Du kan hele tiden se nøjagtig hvor mange procent strøm der er tilbage på din Høvding cykelhjelm, når den er forbundet til din smartphone. Du har også mulighed for at få en besked, når det er ved at være tid til at lade din cykelairbag op igen. Så slipper du for at stå i en situation, hvor der ikke er mere strøm på din hjelm, når du skal bruge den.

Analyse - Når din Hövding hjelm er forbundet til din smartphone, har du også mulighed for at se data omkring dine cykelture. Du kan bla. se hvor meget co2 du har sparet verdenen for, når du vælger at tage cyklen frem for bilen.

Hjelm data - Du har mulighed for at taste dit hjelmnummer ind i din app, så du altid har mulighed for at finde det frem, hvis du skulle komme til at stå i en situation hvor du skal bruge nummeret. Det kan f.eks være i en forsikrings situation.

Kundeservice -  Med Bluetooth forbindelse til din Høvding, vil du også få mulighed for kundeservice direkte til Hövding. Så skulle der opstå spørgsmål eller lignende, har du altid mulighed for at kontakte Hövding direkte gennem din app