Hövding

Hövding 3

Hövding er producenten bag den revolutionerende "airbag cykelhjelm". Airbag'en er et alternativ til de almindelige cykelhjelme, og den fungerer på samme måde som en airbag i en bil. Du har den som en krave rundt om halsen, og når du kommer ud for et uheld så opfanger den det på et splitsekund og udløser sig, så du har en stor pude hele vejen rundt om hovedet. Dermed beskytter den markant bedre end en almindelig cykelhjelm.

Find også betræk/covers til Hövding 3 herCovers til Hövding 3

Find din airbag-cykelhjelm eller tilbehør her

På denne side har vi samlet de produkter vi har i vores sortiment fra Hövding. Det består af selve airbag'en i den nyeste model, hvor der medfølger ét stykke stof. Stoff som der sættes uden på kraven. Dette stykke stof gør at du har mulighed for at vaske airbag'en ved blot at lyne dette af og smide det i vaskemaskinen, og desuden findes der en række forskellige stykker af dette stof til at sætte udenpå, som hver har et unikt mønster og sammensætning af farver. Disse ekstra stykker betræk kan også købes her i webshoppen.

Hövdings cykelairbag 3 - en forbedret version

Hvis du har fulgt lidt med i udviklingen af denne "usynlige cykelhjelm", så vil du vide, at Hövding i September 2019 lancerede en version 3 af produktet, som altså er en forbedret udgave af den første version. Det er kun denne forbedrede udgave, vi forhandler her på eCykelhjelm.dk, da version 2.0 er udgået fra vores sortiment.

En svensk opfindelse

Hövding airbaggen har sin oprindelse fra Sverige, hvor to kvinder fik idéen til skabelsen af det unikke koncept. I sverige var det lovpligtigt for børn op til 15 år at bruge cykelhjelm. I den periode styrtdykkede antallet af hovedskader blandt børn, og det skabte debat i Sverige i forhold til, om man også skulle gøre det lovpligtigt for voksne. Det fik gang i ideérne hos de to kvinder, og de ville derfor skabe noget klædeligt og sikkert, og vupti - ideén til Høvding-cykelhjelmen opstod. Idag er forslaget blevet vedtaget, hvorfor det er lovpligtiget for både voksne og børn at bruge cykelhjelm.  

Det har taget 7 år at nå frem til at skabe Høvding-cykelhjelmen. Et større team af flere forskellige specialister har arbejdet hårdt og testet airbaggen over flere omgange. Hövding 2.0 blev den version, som opnåede det rigtige sikkerhedsniveau og derefter tog det Skandinaviske marked med storm. Hövding 2.0 var en ny, revolutionerende opfindelse, som mange hurtigt forelskede sig i.

Hövding lancerede model 3 den 12. september 2019. Sikkerhedsniveauet er det samme, og den nye cykelairbag er stadig 8 gange mere sikker end en traditionel cykelhjelm.

Det er selve kraven, der har fået et løft med nyt udseende og en masse andre smarte funktioner, som vi her hos eCykelhjelm.dk er særlig begejstret for.

Hövding 3 er blevet mere smal og aktiveringsknappen er blevet større og mere synlig, så du hurtigere kan spotte om du har husket at aktivere din cykelairbag eller ej.

Batteriet er blevet endnu bedre, og du kan nu køre længere pr. opladning. Hövding skriver, at du kan køre det, der svarer til 15 aktive cykeltimer på en enkelt opladning. Opladning af Hövding Cykelhjelm 3 sker via et usb-stik, og airbaggen er hurtigere til at oplade.

Hövding airbag cykel-app

Nu har du mulighed for at få endnu mere ud af din Hövding cykelhjelm. Du kan nemlig hente en app, hvor du kan holde det fulde overblik over både batteriniveau, og hvor langt du har kørt med din cykelairbag på.

I Appen har du derudover mulighed for at komme i direkte kontakt med Hövding, hvis du skulle få brug for at kontakte deres kundeservice.

Sikkerhed er et must for Hövding, og hele deres sikkerhedskoncept har nået et højere niveau. Du kan nemlig vælge at lade få udvalgte kontaktpersoner vide, hvis du har været ude for et uheld.

Det fungerer på den måde, at app'en vil kunne sende en sms til dine kontaktpersoner (du vælger selv hvem der skal have besked, max 5 personer) og oplyser dem om, at din airbag er blevet udløst, og at du har været ude i en situation, der har været skyld i, at din cykelairbag er sprunget. Appen kan også vise dine udvalgte kontaktpersoner, hvor du befinder dig. På den måde kan du være sikker på at blive fundet, hvis uheldet skulle være ude, og du ikke selv har mulighed for selv at få hjælp.

Det er en utrolig god og vigtig funktion, der kan ende med at redde liv.

Det er også vigtigt at bide mærke i at Hövding vundet en del priser, blandt andet vandt de en pris i 2011 for “DESIGN TO IMPROVE LIFE”. 

Hövding 3 er CE godkendt.

Få en forsikring med til din Hövding airbag-cykelhjelm

Som noget helt nyt kan du nu få forsikring med til din cykelairbag. Det er kun få forhandlere, der kan tilbyde dig en forsikring - eCykelhjelm.dk er én af dem!

Vi har et tæt samarbejde med Hövding, og det er vi meget stolte af. Derfor er vi rigtig glad for at være en af de få udvalgte, der kan tilbyde dig forsikring til din cykelairbag.

Det er forsikringsselskabet Undo, som Hövding har udvalgt særligt til formålet.

For at kunne købe en forsikring med til din airbag, skal du tilvælge forsikringen, når du er gået til kurven med din bestilling. Du kan også købe din cykelairbag uden forsikring, det er selvfølgelig frivilligt.

Når du har købt din airbag og tilvalgt forsikringen med, vil du modtage en sms fra Undo med et link. Via linket kan du færdiggøre købet af din forsikring. Her får du blandt andet besked på at hente Undo’s app.

Det er nemt at bestille forsikring til sin Høvding cykelhjelm, og det bedste ved det hele er, at det kun koster 15 kr pr. måned. Det er næsten tosset ikke at bestille en forsikring med til din airbag!

Forsikringen er selvfølgelig uden binding og gebyr! Du kan læse mere om, hvad forsikringen dækker her: Hövding airbag 3 forsikring

Hövding covers til airbaggen

Hövding er ikke bare en smart, innovativ cykelairbag, det er også en airbag, du kan gøre til en del af dit eget personlige look. Til Hövding 3 cykelairbaggen kan du få forskellige betræk i forskellige farver og med mønstre, som giver et stilrent og trendy look.

Der følger et sort standard cover med til din Hövding hjelm, da der skal være cover på din airbag når du bruger den. Du må IKKE bruge airbaggen uden cover.

Da Hövding lancerede den nyeste oppustelige cykelairbag, valgte de ligeledes at lancere flotte nye covers til airbaggen.

Hövding er ikke bange for at lege med både farver og materiale og har blandt andet valgt at lave et cover med ægte håndvævet uld fra Skotland.

Et andet cover, som Hövding også lancerede i 2019, var et cover, der havde et draperet look. Når coveret sidder på cykelairbaggen, så ligner det et smart halstørklæde.

Kvaliteten på Hövding betrækkene er fænomenal, da de både er slidstærke, vandafvisende og er designet til at lede varmen væk fra din krop, så du ikke får det for varmt.

Har du derover brug for oplysninger om hvordan Hövding virker og hvad man gør af den når du ikke længere skal bruge den, kan du læse vores detaljerede guide her - Sådan virker Hövding 3