Hövding

Fremtidens cykelhjelm

På denne side har vi samlet de produkter vi har i vores sortiment fra Hövding. Det består af selve airbag'en som koster 2295 kr., hvor der medfølger ét stykke stof som der sættes uden på kraven. Dette stykke stof gør at du har mulighed for at vaske airbag'en ved blot at lyne dette af og smide det i vaskemaskinen, og desuden findes der en række forskellige stykker af dette stof til at sætte udenpå, som hver har et unikt mønster og sammensætning af farver. Disse ekstra stykker betræk kan også købes her i webshoppen.

Hövings nyeste cykelairbag 3

Hvis du har fulgt lidt med i udviklingen af denne "usynlige cykelhjelm" så vil du vide, at Hövding i September 2019 lancerede en version 3 af produktet, som altså er en forbedret udgave af den første version. Det er kun denne forbedrede udgave vi forhandler her på eCykelhjelm.dk, da version 2.0 er udgået fra vores sortiment.

En svensk opfindelse

Hövding airbaggen har sin oprindelse fra Sverige, hvor to kvinder fik idéen til skabelsen af denne unikke cykelairbag. I sverige var det lovpligtigt for børn op til 15 år at bruge cykelhjelm, i den periode styrtdykkede antallet af hovedskader blandt børn, og det skabte debat i Sverige, om man også skulle gøre det lovpligtigt for voksne. Det fik gang i ideérne hos de to kvinder, og de ville derfor skabe noget klædeligt og sikkert, og vupti - ideén til cykel airbaggen opstod. Idag er det forslaget blevet vedtaget og det er lovpligtiget for både voksne og børn at bruge cykelhjelm.  

Det har taget 7 år at nå frem at skabe cykel airbaggen. Et større team af flere forskellige specialister, har arbejdet hårdt og testet airbaggen over flere omgange. Hövding 2.0 blev den version som opnåede det rigtige sikkerhedsniveau og ramte det Skandinaviske marked og tog norden med storm. Hövding 2.0 var en ny revolutionerende opfindelse som mange hurtigt forelskede sig i.

Hövding lancerede Hövding 3 d. 12 September 2019. Sikkerhedsniveauet er det samme og den nye cykelairbag er stadig 8 gange mere sikker end en traditionel cykelhjelm.

Det er selve kraven der har fået et løft med nyt udseende og en masse andre smarte funktioner som vi her hos eCykelhjelm.dk er særlig begrejstret for.

Hövding 3 er blevet mere smal og aktiveringsknappen er blevet større og mere synlig, så du hurtigere kan spotte om du har husket at aktivere din cykelairbag eller ej.

Batteriet er blevet endnu bedre og du kan nu kører længere pr. opladning. Hövding skriver at du kan køre det der svarer til 15 aktive cykeltimer på en enkelt opladning. Opladning af Hövding 3 sker via et usb stik og airbaggen er hurtigere til at oplade.

Hövding airbag cykel-app

Nu har du mulighed for at få endnu mere ud af din cykelairbag. Du kan nemlig hente en app hvor du kan holde det fulde overblik over både batteriniveau og hvor langt du har kørt med din cykelairbag på.

I Appen har du derudover mulighed for at komme i direkte kontakt med Hövding hvis du skulle få brug for at kontakte deres kundeservice.

Sikkerhed er et must for Hövding og hele deres sikkerhedskoncept har nået et højere niveau. Du kan nemlig vælge at lade få udvalgte kontaktpersoner vide hvis du har været ude for et uheld.

Det fungerer på den måde at App'en vil kunne sende en sms til dine kontaktpersoner (du vælger selv hvem der skal have besked, max 5 personer) og oplyser dem om at din airbag er blevet udløst og at du har været ude i en situation der har været skyld i at din cykelairbag er sprunget. Appen kan også vise dine udvalgte kontaktpersoner hvor du befinder dig. På den måde kan du være sikker på at blive fundet hvis uheldet skulle være ude og du ikke selv har mulighed for selv at få hjælp.

Det er en utrolig god og vigtig funktion der kan ende med at redde liv.

Det er også vigtigt at bide mærke i at  Hövding vundet en del priser, blandt andet vandt de en pris i 2011 for “DESIGN TO IMPROVE LIFE”. 

Hövding 3 er CE godkendt.

Få en forsikring med til din Hövding cykelairbag

Som noget helt nyt kan du nu få forsikring med til din cykelairbag. Det er kun få forhandlere der kan tilbyde dig en forsirking - eCykelhjelm.dk er én af dem!

Vi har et tæt samarbejde med Hövding og det er vi meget stolte af. Derfor er vi rigtig glad for at være en af de få udvalgte der kan tilbyde dig forsikring til din cykelairbag.

Det er forsikringsselskabet Undo som Hövding har udvalgt særligt til formålet.

For at købe kunne købe en forsikring med til din airbag skal du tilvælge forsikring når du er gået til kurven med din bestilling. Du kan også købe din cykelairbag uden forsikring, det er selvfølgelig frivilligt.

Når du har købt din airbag og valgt at du ønsker at få forsikring med, vil du modtage en sms fra Undo med et link til der hvor du skal færdiggøre købet af din forsikring. Her får du blandt andet besked på at hente Undo’s app.

Det er nemt at bestille forsikring til sin cykelairbag og det bedste ved det hele er at det kun koster 15 kr pr. måned. Det næsten tosset ikke at bestille en forsikring med til din airbag!

Forsikringen er selvfølgelig uden binding og gebyr! Du kan læse mere om hvad forsikringen dækker her: Hövding airbag 3 forsikring

Hövding covers Hövding 3 cykelairbag

Hövding er ikke bare en smart innovativ cykelairbag, det er også en airbag du kan gøre til en del af dit eget personlige look. Til Hövding 3 cykelairbaggen kan du få forskellige betræk, i forskellige farver og med mønstre som giver et stilrent og trendy look.

Der følger et sort standard cover med til din Hövding cykelairbag da der skal være cover på din airbag når du bruger den. Du må IKKE bruge airbaggen uden cover.

Da Hövding lancerede den nyeste oppustelige cykelairbag valgte de ligeledes at lancere flotte nye covers til airbaggen.

Hövding er ikke bange for at lege med både farver og materiale og har blandt andet valgt at lave et cover med ægte håndvævet uld fra Skotland.

Et andet cover Hövding også lancerede i 2019 var et cover der havde et draperet look, der gør at når coveret sidder på cykelairbaggen, så ligner det et smart halstørklæde.

Kvaliteten på Hövding betrækkene er fænomenal, da de både er slidstærke, vandafvisende og er designet til at lede varmen væk fra din krop, så du ikke får det for varmt.

Har du derover brug for oplysninger om hvordan Hövding virker og hvad man gør af den når du ikke længere skal bruge den, kan du læse vores detaljerede guide her - Sådan virker Hövding 3