Hövding 2.0

Hövding er producenten bag den revolutionerende "airbag cykelhjelm". Airbag'en er et alternativ til de almindelige cykelhjelme, og den fungerer på samme måde som en airbag i en bil. Du har den som en krave rundt om halsen, og når du kommer ud for et uheld så opfanger den det på et splitsekund og udløser sig, så du har en stor pude hele vejen rundt om hovedet. Dermed beskytter den markant bedre end en almindelig cykelhjelm.

Fremtidens cykelhjelm

På denne side har vi samlet de produkter vi har i vores sortiment fra Hövding. Det består af selve airbag'en som koster 2295 kr., hvor der medfølger ét stykke stof som der sættes uden på kraven. Dette stykke stof gør at du har mulighed for at vaske airbag'en ved blot at lyne dette af og smide det i vaskemaskinen, og desuden findes der en række forskellige stykker af dette stof til at sætte udenpå, som hver har et unikt mønster og sammensætning af farver. Disse ekstra stykker betræk kan også købes her i webshoppen.

Hövings nyeste cykelairbag 2.0

Hvis du har fulgt lidt med i udviklingen af denne "usynlige cykelhjelm" så vil du vide, at Hövding i januar 2015 lancerede en version 2.0 af produktet, som altså er en forbedret udgave af den første version. Det er kun denne forbedrede udgave vi forhandler her på eCykelhjelm.dk, da version 1.0 er udgået fra vores sortiment.

En svensk opfindelse

Hövding airbaggen har sin oprindelse fra Sverige, hvor to kvinder fik idéen til skabelsen af denne unikke cykelairbag. I sverige var det lovpligtigt for børn op til 15 år at bruge cykelhjelm, i den periode styrtdykkede antallet af hovedskader blandt børn, og det skabte debat i Sverige, om man også skulle gøre det lovpligtigt for voksne. Det fik gang i ideérne hos de to kvinder, og de ville derfor skabe noget klædeligt og sikkert, og vupti - ideén til cykel airbaggen opstod. Idag er det forslaget blevet vedtaget og det er lovpligtiget for både voksne og børn at bruge cykelhjelm.  

Det har taget 7 år at nå frem at skabe cykel airbaggen. Et større team af flere forskellige specialister, har arbejdet hårdt og testet airbaggen over flere omgange, for at kunne nå frem til det resultat som vi idag kender som Hövding 2.0.

Hövding vundet en del priser, blandt andet vandt de en pris i 2011 for “DESIGN TO IMPROVE LIFE”. 

Hövding 2.0 er CE godkendt.

Hövding covers

Hövding er ikke bare en smart innovativ cykelairbag, det er også en airbag du kan gøre til en del af dit eget personlige look. Til Hövding airbaggen kan du få forskellige betræk, i forskellige farver og med mønstre som giver et stilrent og trendy look. Betrækket du vælger til din Hövding kan lynes af of på, vaskes ved 40 grader og består af polyamide (57%), polyamide acqua (33%), spandex (10%). 

Kvaliteten på Hövding betrækkene er fænomenal, da de både er slidstærke, vandafvisende og er designet til at lede varmen væk fra din krop, så du ikke får det for varmt.

Har du derover brug for oplysninger om hvordan Hövding virker og hvad man gør af den når du ikke længere skal bruge den, kan du læse vores detaljerede guide her - Sådan virker Hövding 2.0


Hövding Cykelhjälm