Reference: Bf01-basic EAN: 7350051900402
NEDSAT
-450 DKK
Cykelhjelm Høvding Cykelhjelm Airbag 2.0 + Basic Cover

Høvding Cykelhjelm Airbag 2.0 Str Large 52-59 rundt om hovedet halsmål 38-49 cm

Hövding kraven fungerer som en oppustelig cykelhjelm der virker på samme måde som den airbag der sidder i en bil. Du tager kraven på rundt om halsen, og når lynlåsen er helt lynet op kan du tænde for airbag'en. Skulle du så komme ud for et uheld, vil airbag'en folde sig ud på et splitsekund og... (Læs videre)

Hövding kraven fungerer som en oppustelig cykelhjelm der virker på samme måde som den airbag der sidder i en bil. Du tager kraven på rundt om halsen, og når lynlåsen er helt lynet op kan du tænde for airbag'en. Skulle du så komme ud for et uheld, vil airbag'en folde sig ud på et splitsekund og beskytte dit hoved hele vejen rundt i form af en stor pude.

Med Airbaggen får du et skønt Sarek Cover.

Hvordan kan Hövding hjelmen/kraven så vide hvornår den skal puste sig op?
Under kraven sidder der små sensorer, der opfanger dine bevægelser. Skulle der ske pludselige og voldsomme bevægelser, vil airbag'en puste sig op og dermed yde den bedste beskyttelse.

Hövding er CE godkendt og lever op til de krav der i dag stilles til en god og sikker cykelhjelm. Med airbaggen følger et standard cover.

Airbaggen kan kun anvendes til hovedstørrelser under 60 cm.

VIGTIGT: Det er vigtigt at du ikke bevæger dig rundt på gåben, mens kraven er sat til, for hvis du f.eks. hurtigt bukker dig ned kan sensoren i kraven anse det som et fald og den vil derfor puste sig op. Det er en skade vi desværre ikke har mulighed for at kunne dække.

Bemærk!! - Der er IKKE familierabat på Hövding cykelhjelm


OBS: Ønsker du at oplade din Hövding via din computer, bør vi gøre opmærksom på at som det ser ud lige i øjeblikket, kan Hövding ikke oplades via computere der har windows 8, eller 8.1. Hövding arbejder på sagen.

x Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikket

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 2 000 DKK

1 550 DKK

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Mere information om den usynlige, oppustelige cykel airbag

Herunder finder du yderlige information om den revolutionerende cykel airbag fra Høvding/Hövding. Vi har listet de mest stillede spørgsmål, og besvaret dem - har du spørgsmål som ikke er besvaret herunder, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Lige lidt VIGTIGT info, inden vi går til listen med de mest stillede spørgsmål.....

Dine forsikringsmuligheder ved køb af en Hövding cykel-airbag. 

Du skal kontakte dit eget forsikringsselskab for at oplyse dem om dit køb af din cykelairbag, så du på den måde kan høre om de dækker din airbag hvis uheldet skulle være ude. Ikke alle forsikringsselskaber dækker Hövding cykel airbaggen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stammer Hövding fra?
For godt 10 år siden fik to svenske kvinder idéen til et revolutionerende alternativ til de traditionelle cykelhjelme. I dag er version 2.0 af deres cykel airbag ekstremt populær i hele verden.

Hvad vejer den?

635 g uden shell. 

Kan Airbag'en vaskes?

Du kan vaske det shell der sidder rundt om selve airbagen. Vi anbefaler at du vasker det i hånden. (Se gerne hvad mærkeringen siger)

Hvordan virker den med hensyn til batteriet?

Du kan oplade batterierne der følger med. Hövding kraven gør selv opmærksom på når batteriet er ved at være lavt. Batteriets levetid er op til 10 timer (før den igen skal oplades)

Hvis hjelmen har pustet sig op, kan man så bruge den igen?

Nej det kan den ikke. Men er der sket særlig form for ulykke, vil Hövding gerne kigge på din Airbag, da der inde i kraven sidder en lille sort box, der kan fortælle hvad der gjorde at kraven valgte at puste sig op. På den måde kan de forsat vidreudvikle airbagen, med ny viden.

Hvad stiller jeg op med den når den skal smides ud?

Kør den på genbrug, der er mange små elektroniske dele i kraven der gør at den ikke må smides ud med normalt affald.

Kan Airbaggen bruges til tandemcykel?

Nej! Da airbaggen registere dine cykelrelaterede bevægelser, kan det forstyrre sensorene at i er to på én cykel.

Kan Airbaggen bruges til racercykler og MTB brug?

Det kan den ikke nej. Sensorerne i kraven er meget følsomme og er indstillet til at registrere de cykelrelaterede bevægelser den urbane cyklist har.

Kan jeg bruge Hövding airbag til min elcykel?
Ifølge Hövding selv kan du sagtens bruge en airbag til din elcykel. Da en elcykel ifølge lovgivningen kun må kunne hjælpe op til 25 Km/t, burde det derfor være noget der blander sig med airbaggens sensorer. Der er dog elcykler der kan kører meget stærkere. Har du en hurtigkørende elcykle fraråder vi at bruge airbaggen.

Mest søgte:
airbag cykelhjelm
oppustelig cykelhjelm
cykel airbag
høvding cykelhjelm
cykelhjelm airbag
cykelairbag
hövding hjelm
usynlig cykelhjelm
høvding airbag
cykelhjelm oppustelig
cykelhjelm krave
cykelhjelm med airbag
høvding hjelm
usynlig cykelhjelm pris
den usynlige cykelhjelm
hövding cykelhjelm

ANBEFALEDE PRODUKTER