Hjelmovertræk

Regnovertræk til den glade cyklist

Hvem kender ikke det senarie hvor man tager en god cykeltur ud i det blå, på en dag hvor solen står højt på himlen, og hvor den friske luft bider dejligt i kinderne. Alt er skønt - men så begynder det at regne, hvilket er så typisk, for nu så bliver man gennemblødt og man har selvfølgelig glemt regnjakken derhjemme.

Med et regntæt hjelmovertræk kan du ihvertfald holde hovedet tørt, og så undgår du helt at få vådt og koldt hår. De fleste regnovertræk kan du have med i lommen eller tasken, så du på den måde altid er forberedt.

Abus laver gode hjelmovertræk

Abus har efterhånden fået understreget sit navn med deres fantastiske hjelme og der især er kendt for at skabe kvalitets hjelme der både er lette, sikre, samt en fryd for øjet.

Især det sidstnævnte har Abus vundet utrolig mange hjerter med. Derfor kommer det ikke som en overraskelse at de også skaber flotte hjelmbetræk i fantastisk kvalitet.

Hvad der især er fedt ved de mange hjelmovertræk fra Abus er at de er fyldt med reflekser. Reflekserne er tænkt ind i selve betrækkets look, så de hverken virker kikset eller tilfældigt placeret.

En undervurderet oplevelse

Mange bruger utrolig mange timer på at cykle til og fra arbejde hver uge. Derfor er en cykelhjelm et must og en ting mange heldigvis glædeligt bruger. Regnovertrækket gør hele oplevelsen meget mere behagelig. For med et regnbetræk kan du lave din hjelm om til et midlertidigt regnskjold!

Få børn til at genfinde glæden ved at bruge cykelhjelm

I vores sortiment finder du også mange søde hjelmbetræk fra CoolCasc. Glæd din datter, søn, eller barnebarn med et af de fantastiske betræk. Fordelen ved disse hjelmbetræk er at man, sammen med barnet, kan lave deres cykelhjelm om til en eventyrlig skabning der giver barnet lyst til at bruge sin cykelhjelm.

Du kan gå direkte til vores store udvalg af CoolCasc hjelmbetræk ved at trykke her: Hjelmbetræk til børn