Hi-Vis Cover til Høvding 2.0

Har du en cykelhjelm fra Hövding og vil gerne ses i trafikken? Så skal du vælge dette cover til din hjelm, der er designet i en sprudlende gul farve, som med garanti vil få dine medtrafikanter til at lægge mærke til dig. Ydermaterialet er lavet i 100 % polyester og er desuden vandtæt og...

Har du en cykelhjelm fra Hövding og vil gerne ses i trafikken? Så skal du vælge dette cover til din hjelm, der er designet i en sprudlende gul farve, som med garanti vil få dine medtrafikanter til at lægge mærke til dig. Ydermaterialet er lavet i 100 % polyester og er desuden vandtæt og lavet i et varmt materiale, så du får en komfortabel cykeloplevelse i de kolde vintermåneder. Der findes mere end 60.000 Hövdinger i trafikken, og der er registreret mere end 1100 ulykker, hvor hjelmen har reddet liv – der er altså mere end 1100 gode grunde til at købe en hjelm fra Hövding.Coveret er nemt at vaske og vedligeholde, og du kan sagtens putte den i vaskemaskinen på 40 grader. Coveret passer kun til Hövding 2.0 hjelm og kan hurtigt pifte hjelmen op og gøre dig bemærket i trafikken. 

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 349 DKK

300 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikketHi-Vis Cover er lavet af en lysegul fluorescerende materiale. Coveret er til dem, der ønsker at blive set i trafikken.

Udvendig materiale : 100% Polyester.

Invendig materiale: Strikket stof 100% Polyamid.

Vask ved 30 ° C.

OBS: Dette cover passer kun til Hövding 2.0.

Andre produkter i samme kategori

  • Høvding Cykelhjelm Airbag 2.0
  • Antwerp Cover til Høvding 2.0
  • Barcelona Cover til Høvding 2.0
  • Monogram Cover til Høvding 2.0