Hövding 3 Cover

Hövding covers

Airbag teknologien har fundet frem til cyklisterne, og vi er himmelhenrykte. med den smarte Hövding 2.0. Flere og flere vælger den smarte oppustelige cykelhjelm, frem for almindelige cykelhjelme. I denne kategori vil du kunne finde et bredt udvalg af farverigt, stilrent, samt vandtæt betræk til Hövding 2.0. Tag et kig nedenfor, der er helt sikkert nogle der falder i din smag.

Vi har i den grad taget cykelkulturen til os og danmark gør meget for at blive et anerkendt cykelland. Særligt cyklistforbundet er fortaler for at netop det skal blive aktuelt.

Det er derfor ikke kommet som et chok at danskerne tog så godt imod cykelairbaggen, da Hövding for nogle år siden præsenterede den for omverdenen.

Sikkerhed og klædelighed

Når man bestiller Hövding 2.0, får man et smart sort betræk der i sig selv er både flot og klassisk. Men med tiden kan man godt få lyst til at skifte sit betræk ud med et nyt og evt mere farverigt
et af slagsen.

Personliggør din airbag

Vi kan godt blive enig om at almindelige cykelhjelme ikke altid er de mest festlige,
mest fordi de for nogle virker både store og klodsede. Det afskrækker rigtig mange i at bruge hjelm. Derfor blev cykel airbaggen modtaget med jubel og klapsalver hos mange cyklister.

Den oppustelige cykelhjelm er i selv meget klædelig, men det er også muligt at finde et betræk, der måske mere matcher ens personlighed.

Hövding fremstiller hele tiden nye slags covers til airbaggen. Det gør det nemmere at tilpasse airbaggen til sit udseende, tøj og sin stil.
Mange ønsker at have den så neutral som muligt, hvor flere godt kan lide at der kommer lidt farve på, så det ikke bliver så ensformigt.

Et bredt udvalg af covers til Hövding 3

Hos eCykelhjelm.dk, har vi haft Hövding på lager siden julen 2015 og vi har fra start af gjort en ære i at lære ALT om den spændende nye airbag. Vi lærte f.eks hurtigt at Hövding bestemt ikke går ned på kreativiteten, hvad angår design af covers til Hövding.

Det nyeste tiltag i 2016 er blevet til mange flotte sommernyheder, hvor især bynavne er blevet inddraget, samt mere fokus på at kunne skabe synlighed i trafikken.

I 2019 kom den nye cykelairbag version 3. Da Hövding lancerede den nye cykelairbag, valgte de ligeledes at lancere covers der paser til Hövding 3 cykelairbaggen.

Hövding Cover med reflekser:

Helt unikt er Hövding coveret ved navn Airbag indside, hvor hele coverets bagside nærmest fremstår som en stor refleks. Det er en super unik måde at gøre sine medtrafikanter opmærksom på sin tilstedeværelse.

Man kan hurtigt gøre op med sig selv om man ønsker et nyt betræk for synets skyld eller synlighedens skyld - eller begge dele. 

Hövding er god til at følge tiderne og udvikler hele tiden nye covers til deres airbag. Det giver jer kunder mulighed for at kunne skifte jeres cover ud til et nyt der passer bedre til din påklædning eller det look du ønsker at have.

At få et nyt cover til sin airbag føles næsten som om man har fået en helt ny frisk airbag, hvilket er super dejlig følelse!

Åndbart og skidtafvisende

Hövding har tænkt tingene igennem ved skabelsen af de mange betræk. Betrækkene tilpasser sig ganske enkelt til vejret.
De er vandafvisende, dog alligevel åndbare, så du ikke får en indelukket fornemmelse under kørsel.

Derudover er de stort set alle skidtafvisende og nemme at vaske i vaskemaskinen ved blot 40 grader.