Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Titan

Giro er producenten bag denne sikre og enkle cykelhjelm, der vil give dig maksimal beskyttelse i trafikken. Giro er kendte for at lave innovative kvalitetscykelhjelme, og dette ses også i denne model, som er udstyret med den anerkendte MIPS-teknologi, der lader hjelmen glide på hovedet for...

Giro er producenten bag denne sikre og enkle cykelhjelm, der vil give dig maksimal beskyttelse i trafikken. Giro er kendte for at lave innovative kvalitetscykelhjelme, og dette ses også i denne model, som er udstyret med den anerkendte MIPS-teknologi, der lader hjelmen glide på hovedet for maksimal sikkerhed. Med MIPS-teknologien er du nemlig beskyttet mod slag og stød fra vinklede kollisioner. Du får altså ikke en hjelm, der beskytter dig bedre end denne variant fra Giro.

Hjelmen er udstyret med mange ventilationshuller, og den vejer ikke meget, hvilket giver dig en yderst behagelig og komfortabel cykeloplevelse. Register MIPS fås i one-size, men kan nemt justeres ved hjælp af Roc Loc-systemet på blot få sekunder, så pasformen passer til lige præcis dig. Om du er spændingslysten mountainbikerytter eller blot skal fra A til B i storbytrafikken, er denne hjelm det sikre valg for dig.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 749 DKK

529 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveMat titan
ModelRegister Mips
FormålHverdag og sport
AldersgruppeJunior og voksen
MærkeGiro
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseOnesize 54-61 cm
SkyggeJa
NakkespændingRoc Loc Sport Fit
ReflekserRefleks i logo

Andre produkter i samme kategori

  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Hvid
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Titan
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Blå
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Rød/Sort