NEDSAT
-220 DKK
Cykelhjelm Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Titan

Fra Giro

Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Titan

Giro er producenten bag denne sikre og enkle cykelhjelm, der vil give dig maksimal beskyttelse i trafikken. Giro er kendte for at lave innovative kvalitetscykelhjelme, og dette ses også i denne model, som er udstyret med den anerkendte MIPS-teknologi, der lader hjelmen glide på hovedet for... (Læs videre)

Giro er producenten bag denne sikre og enkle cykelhjelm, der vil give dig maksimal beskyttelse i trafikken. Giro er kendte for at lave innovative kvalitetscykelhjelme, og dette ses også i denne model, som er udstyret med den anerkendte MIPS-teknologi, der lader hjelmen glide på hovedet for maksimal sikkerhed. Med MIPS-teknologien er du nemlig beskyttet mod slag og stød fra vinklede kollisioner. Du får altså ikke en hjelm, der beskytter dig bedre end denne variant fra Giro.

Hjelmen er udstyret med mange ventilationshuller, og den vejer ikke meget, hvilket giver dig en yderst behagelig og komfortabel cykeloplevelse. Register MIPS fås i one-size, men kan nemt justeres ved hjælp af Roc Loc-systemet på blot få sekunder, så pasformen passer til lige præcis dig. Om du er spændingslysten mountainbikerytter eller blot skal fra A til B i storbytrafikken, er denne hjelm det sikre valg for dig.

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 749 DKK

529 DKK

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Titan
  • Giro Register Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Foray Landevejs Cykelhjelm MIPS, Mat hvid/sølv
FarveMat titan
ModelRegister Mips
FormålHverdag og sport
MærkeGiro
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseOnesize 54-61 cm
SkyggeJa
NakkespændingRoc Loc Sport Fit
ReflekserRefleks i logo

ANBEFALEDE PRODUKTER