NEDSAT
-220,00 KR
Cykelhjelm Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Titan

Fra Giro

Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Titan

Giro er producenten bag denne sikre og enkle cykelhjelm, der vil give dig maksimal beskyttelse i trafikken. Giro er kendte for at lave innovative kvalitetscykelhjelme, og dette ses også i denne model, som er udstyret med den anerkendte MIPS-teknologi, der lader hjelmen glide på hovedet for... (Læs videre)

Giro er producenten bag denne sikre og enkle cykelhjelm, der vil give dig maksimal beskyttelse i trafikken. Giro er kendte for at lave innovative kvalitetscykelhjelme, og dette ses også i denne model, som er udstyret med den anerkendte MIPS-teknologi, der lader hjelmen glide på hovedet for maksimal sikkerhed. Med MIPS-teknologien er du nemlig beskyttet mod slag og stød fra vinklede kollisioner. Du får altså ikke en hjelm, der beskytter dig bedre end denne variant fra Giro.

Hjelmen er udstyret med mange ventilationshuller, og den vejer ikke meget, hvilket giver dig en yderst behagelig og komfortabel cykeloplevelse. Register MIPS fås i one-size, men kan nemt justeres ved hjælp af Roc Loc-systemet på blot få sekunder, så pasformen passer til lige præcis dig. Om du er spændingslysten mountainbikerytter eller blot skal fra A til B i storbytrafikken, er denne hjelm det sikre valg for dig.

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 749,00 KR

529,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Farve Mat titan
Model Register Mips
Formål Hverdag og sport
Mærke Giro
Aldersgruppe Junior og voksen
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Stil Klassisk
Størrelse Onesize 54-61 cm
Skygge Ja
Nakkespænding Roc Loc Sport Fit
Reflekser Refleks i logo

ANBEFALEDE PRODUKTER