Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Hvid

Sikker og enkel hjelm fra anerkendte Giro, der kan få dig til at suse rundt på vejene med stil. Register er udstyret med det anerkendte MIPS-system, en ny teknologi, der lader hjelmen glide på hovedet, hvilket betyder bedre beskyttelse mod stød og slag fra vinklende kollisioner. Du får altså...

Sikker og enkel hjelm fra anerkendte Giro, der kan få dig til at suse rundt på vejene med stil. Register er udstyret med det anerkendte MIPS-system, en ny teknologi, der lader hjelmen glide på hovedet, hvilket betyder bedre beskyttelse mod stød og slag fra vinklende kollisioner. Du får altså ikke bedre beskyttelse end med denne teknologi, som anvendes hos mange forskellige producenter af cykelhjelme verden over.

Hjelmen fås i one-size, men kan nemt justeres i størrelsen, så den passer til dig. Register MIPS er udstyret med et smart Roc Loc-system, som gør det muligt at indstille pasformen på blot få sekunder. Du vil føle at cykelhjelmen er lavet specielt til dig, og du bemærker næsten ikke, at du har en hjelm på hovedet. Om du cykler til og fra arbejde i dagligdagen, eller godt kan lide ekstra fart over feltet, er denne hjelm et sikkert match til dig.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 749 DKK

529 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveMat titan
ModelRegister Mips
FormålHverdag og sport
MærkeGiro
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseOnesize 54-61 cm
SkyggeJa
NakkespændingRoc Loc Sport Fit
ReflekserRefleks i logo

Andre produkter i samme kategori

  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Hvid
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Titan
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Blå
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Rød/Sort