Reference: 067089180
NEDSAT
-150,00 KR
Cykelhjelm Giro Register Cykelhjelm, Mat Titan

Fra Giro

Giro Register Cykelhjelm, Mat Titan

Denne cykelhjelm fra Giro kombinerer et enkelt design med en letvægtskonstruktion, der giver dig maksimal komfort, når du suser rundt på vejene i byen eller på ujævne stier i skoven på din mountainbike. Farven er rolig og afdæmpet, og du vil næsten ikke bemærke, at du har en cykelhjelm på... (Læs videre)

Denne cykelhjelm fra Giro kombinerer et enkelt design med en letvægtskonstruktion, der giver dig maksimal komfort, når du suser rundt på vejene i byen eller på ujævne stier i skoven på din mountainbike. Farven er rolig og afdæmpet, og du vil næsten ikke bemærke, at du har en cykelhjelm på hovedet. Giro er kendte for at lave kvalitetshjelme til fornuftige priser, hvor du altid er garanteret maksimal sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude.

Register-hjelmen fås i one-size, men med det smarte Roc Loc-system er det nemt at indstille pasformen på blot få sekunder. Du vil føle, at denne hjelm er lavet specielt til dig, da pasform og vægt er lavet, så du næsten ikke bemærker, at du har en cykelhjelm på. Register kombinerer et enkelt design med sikkerhed og kvalitet i topklasse, og den er ideel til dig, hvad end du skal køre på de travle veje i byen eller off-road.

x Fjernlager (2-4 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 749,00 KR

599,00 KR

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Sort
  • Giro Fixture Cykelhjelm, Mat Sort
Farve Mat titan
Formål Hverdag og sport
Model Register
Mærke Giro
Aldersgruppe Junior og voksen
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Stil Klassisk
Størrelse Onesize 54-61 cm
Skygge Ja
Nakkespænding Roc Loc Sport Fit
Reflekser Refleks i logo

ANBEFALEDE PRODUKTER