Reference: 067089168
NEDSAT
-150,00 KR
Cykelhjelm Giro Register Cykelhjelm, Mat Sort

Fra Giro

Giro Register Cykelhjelm, Mat Sort

Smart og kompakt cykelhjelm fra Giro, hvor sikkerheden er i top. Hjelmen har mange ventilationshuller, der gør cykelturen komfortabel, hvor du slipper for en svedig hovedbund, når du er ankommet til arbejde. Hjelmen er både ideel til dig, der skal fra A til B i hverdagen, og dig, der er en... (Læs videre)

Smart og kompakt cykelhjelm fra Giro, hvor sikkerheden er i top. Hjelmen har mange ventilationshuller, der gør cykelturen komfortabel, hvor du slipper for en svedig hovedbund, når du er ankommet til arbejde. Hjelmen er både ideel til dig, der skal fra A til B i hverdagen, og dig, der er en eventyrlysten MTB-rytter, der elsker at køre off-road.

Hjelmen har acudial-justering i nakken for bedre komfort og pasform, der også sikrer dig bedre sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Vægten er holdt på et absolut minimum, og den enkle sorte farve gør hjelmen diskret. Register fås i one-size, men det er utroligt nemt at justere pasformen. Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm i et sporty men enkelt design, der både kan holde til off-road og bykørsel, er denne et perfekt match til dig. Hjelmen fås desuden med et smart og aftageligt visir.

Denne model kan også bestilles med MIPS: Giro Register cykelhjelm MIPS, mat sort

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 499,00 KR

349,00 KR

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Giro Register Cykelhjelm, Mat Titan
  • Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Sort
  • Giro Fixture Cykelhjelm, Mat Sort
Farve Mat Sort
Model Register
Størrelse Onesize 54-61 cm
Skygge Ja
Nakkespænding Roc Loc Sport Fit
Reflekser Refleks i logo

ANBEFALEDE PRODUKTER