Giro Register Cykelhjelm, Mat Sort

Smart og kompakt cykelhjelm fra Giro, hvor sikkerheden er i top. Hjelmen har mange ventilationshuller, der gør cykelturen komfortabel, hvor du slipper for en svedig hovedbund, når du er ankommet til arbejde. Hjelmen er både ideel til dig, der skal fra A til B i hverdagen, og dig, der er en...

Smart og kompakt cykelhjelm fra Giro, hvor sikkerheden er i top. Hjelmen har mange ventilationshuller, der gør cykelturen komfortabel, hvor du slipper for en svedig hovedbund, når du er ankommet til arbejde. Hjelmen er både ideel til dig, der skal fra A til B i hverdagen, og dig, der er en eventyrlysten MTB-rytter, der elsker at køre off-road.

Hjelmen har acudial-justering i nakken for bedre komfort og pasform, der også sikrer dig bedre sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Vægten er holdt på et absolut minimum, og den enkle sorte farve gør hjelmen diskret. Register fås i one-size, men det er utroligt nemt at justere pasformen. Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm i et sporty men enkelt design, der både kan holde til off-road og bykørsel, er denne et perfekt match til dig. Hjelmen fås desuden med et smart og aftageligt visir.

Denne model kan også bestilles med MIPS: Giro Register cykelhjelm MIPS, mat sort

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 499 DKK

349 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveMat Sort
FormålHverdag og sport
ModelRegister
MærkeGiro
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseOnesize 54-61 cm
SkyggeJa
NakkespændingRoc Loc Sport Fit
ReflekserRefleks i logo

Andre produkter i samme kategori

  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Hvid
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Titan
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Blå
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Rød/Sort