Giro Isode MIPS Cykelhjelm, Mat Titan

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage en cykelhjelm på hovedet, når du bevæger dig ud i den travle trafik. Denne hjelms meget lette konstruktion gør den yderst behagelig at have på, og den kan hurtigt indstilles i pasformen, så den passer til lige netop dit hoved....

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage en cykelhjelm på hovedet, når du bevæger dig ud i den travle trafik. Denne hjelms meget lette konstruktion gør den yderst behagelig at have på, og den kan hurtigt indstilles i pasformen, så den passer til lige netop dit hoved.

Hjelmen er udstyret med Roc Loc-justeringssystem, hvor du bagerst på hjelmen finder et drejehjul, der på få sekunder indstiller hjelmens pasform, så den passer til dig.

Hjelmen er desuden udstyret med den smarte Mips-teknologi, der beskytter dit hoved på bedste vis mod vinklende slag. Denne teknologi er udviklet af eksperter og bruges i flere og flere cykelhjelme end nogensinde før – fordi det virker! Du får altså ikke højere sikkerhed og bedre beskyttelse for dine penge end i denne hjelm fra Giro.

Designet er klassisk og det perfekte match til dig, der blot er på udkig efter en traditionel hjelm, der er udstyret med alle de vigtigste sikkerhedselementer. 

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 649 DKK

529 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)På lager (1-2 dages leveringstid)FarveMat Grå(Titan)
FormålHverdag og sport
ModelIsode Mips
MærkeGiro
AldersgruppeVoksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseOneSize 54-61 cm
Luftindtag22 ventilationshuller
NakkespændingJa (drejespænde)

Andre produkter i samme kategori

  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Hvid
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Titan
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Blå
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Rød/Sort