Reference: Giro Isode
NEDSAT
-120,00 DKK
Cykelhjelm Giro Isode MIPS Cykelhjelm, Mat Titan

Fra Giro

Giro Isode MIPS Cykelhjelm, Mat Titan

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage en cykelhjelm på hovedet, når du bevæger dig ud i den travle trafik. Denne hjelms meget lette konstruktion gør den yderst behagelig at have på, og den kan hurtigt indstilles i pasformen, så den passer til lige netop dit hoved.... (Læs videre)

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage en cykelhjelm på hovedet, når du bevæger dig ud i den travle trafik. Denne hjelms meget lette konstruktion gør den yderst behagelig at have på, og den kan hurtigt indstilles i pasformen, så den passer til lige netop dit hoved.

Hjelmen er udstyret med Roc Loc-justeringssystem, hvor du bagerst på hjelmen finder et drejehjul, der på få sekunder indstiller hjelmens pasform, så den passer til dig.

Hjelmen er desuden udstyret med den smarte Mips-teknologi, der beskytter dit hoved på bedste vis mod vinklende slag. Denne teknologi er udviklet af eksperter og bruges i flere og flere cykelhjelme end nogensinde før – fordi det virker! Du får altså ikke højere sikkerhed og bedre beskyttelse for dine penge end i denne hjelm fra Giro.

Designet er klassisk og det perfekte match til dig, der blot er på udkig efter en traditionel hjelm, der er udstyret med alle de vigtigste sikkerhedselementer. 

x Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikket

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 649,00 DKK

529,00 DKK

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Giro Register Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Fixture Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Register Cykelhjelm Mips, Mat Titan
  • Mat sort Giro Scamp MIPS børnehjelm
Farve Mat Grå(Titan)
Formål Hverdag og sport
Model Isode Mips
Aldersgruppe Voksen
Mærke Giro
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Stil Klassisk
Størrelse OneSize 54-61 cm
Luftindtag 22 ventilationshuller
Nakkespænding Ja (drejespænde)

ANBEFALEDE PRODUKTER