Giro Isode MIPS Cykelhjelm, Mat Sort

Denne hjelm fra Giro kombinerer traditionelt design med ultrahøj sikkerhed, hvor de nyeste teknologier er integreret i hjelmen.

Giro Isode Mips er udstyret med et væld af features, der...

Denne hjelm fra Giro kombinerer traditionelt design med ultrahøj sikkerhed, hvor de nyeste teknologier er integreret i hjelmen.

Giro Isode Mips er udstyret med et væld af features, der gør cykelturen så komfortabel og sikker som overhovedet muligt, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Hjelmen er udstyret med den verdenskendte Mips-teknologi, der står for Multi Directional impact protection system og er udviklet af specialister inden for forebyggelse af hjerneskader ved rotationsstyrt. Hvis du altså styrter og rammer en kant eller overflade i en skæv vinkel, vil Mips beskyttelsessystemet mindre risikoen for hjerneskader. Der er altså mange gode grunde til at købe denne variant! 

Hjelmen er desuden konstrueret ud fra In-Mold-teknologien, der betyder, at hjelmens inder- og yderskal er smeltet sammen, og det giver en ultralet og mere sikker hjelm.

Derudover finder du hele 22 ventilationshuller i hjelmen, der sørger for at give hovedbunden luft under cykelturen, hvilket er særligt vigtigt, både hvis du kører mountainbike eller skal til og fra arbejde i hverdagen. 

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 649 DKK

529 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)På lager (1-2 dages leveringstid)FarveMat Sort
FormålHverdag og sport
ModelIsode Mips
MærkeGiro
AldersgruppeVoksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseOneSize 54-61 cm
Luftindtag22 ventilationshuller
NakkespændingJa (drejespænde)

Andre produkter i samme kategori

  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Hvid
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Titan
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Blå
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Rød/Sort