Giro Isode Cykelhjelm, Mat Titan

Hvad end du er professionel rytter, amatørrytter eller en eventyrlysten rytter, er denne traditionelle cykelhjelm et sikkert valg.

Hjelmen vil holde dig beskyttet, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Giro Isode kan udelukkende købes i onesize, men med det...

Hvad end du er professionel rytter, amatørrytter eller en eventyrlysten rytter, er denne traditionelle cykelhjelm et sikkert valg.

Hjelmen vil holde dig beskyttet, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Giro Isode kan udelukkende købes i onesize, men med det integrerede og smarte Roc Loc-justeringssystem kan du på ingen tid justere hjelmens pasform, så den passer til lige netop dig. 

Derudover er hjelmens udstyret med et væld af ventilationshuller, der giver dit hoved frisk luft og ventilation under cykelturen, så du slipper for at møde op på arbejde med sved dryppende ned i panden.

Hjelmen er desuden udviklet med den kendte In-Mold-teknologi, der betyder, at hjelmens inder- og yderskal er smeltet sammen, ikke limet, hvilket giver en let hjelm, der beskytter bedre. 

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 499 DKK

369 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveMat Grå(Titan)
ModelIsode
FormålHverdag og sport
MærkeGiro
AldersgruppeVoksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseOneSize 54-61 cm
Luftindtag22 ventilationshuller
NakkespændingJa (drejespænde)

Andre produkter i samme kategori

  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Hvid
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Blå
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Rød/Sort