Reference: Giro Fixture
NEDSAT
-180,00 KR
Cykelhjelm Giro Fixture Cykelhjelm, Mat Sort

Fra Giro

Giro Fixture Cykelhjelm, Mat Sort

Hvis du elsker at køre i høj fart på din MTB på skovens ujævne terræn, så er denne hjelm det perfekte match til dig. Giro står bag denne hjelm, og de har i mange år designet og udviklet innovative cykelhjelme til både professionelle såvel som amatørryttere. Fixture er lavet i et yderst... (Læs videre)

Hvis du elsker at køre i høj fart på din MTB på skovens ujævne terræn, så er denne hjelm det perfekte match til dig. Giro står bag denne hjelm, og de har i mange år designet og udviklet innovative cykelhjelme til både professionelle såvel som amatørryttere. Fixture er lavet i et yderst aerodynamisk design, der også sikrer dig god ventilation under cykelturen – og det er særligt vigtigt, når pulsen er oppe, og svedperlerne begynder at dryppe ned i hovedet.

Hjelmen købes i onesize, men kan med det smarte og integrerede Roc Loc-justeringssystem indstille hjelmens pasform til ethvert hoved, og det tager blot få sekunder at indstille denne. Hjelmens aftagelige visir er desuden en vigtig feature til den garvede MTB-rytter, der med garanti ved, hvordan solens stråler, regnen eller plaskende mudder kan irriterede ansigt og øjne. Hvis du er på udkig efter en hjelm i en afdæmpet farve med alle de features, en MTB-rytter ikke kan undvære, er denne hjelm det perfekte valg. 

Skjul tekst

x Fjernlager (2-4 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 399 DKK

Vejl. udsalgspris: 599,00 KR

419,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Farve Mat Sort
Model Fixture
Aldersgruppe Voksen
Størrelse OneSize 54-61 cm
Luftindtag 22 Ventilationshuller

ANBEFALEDE PRODUKTER