Giro Fixture Cykelhjelm, Mat Frost

Hvis du er på jagt efter hjelm i et utraditionelt design, der giver høj beskyttelse mod uheld, er Giro Fixture det perfekte valg til dig. Hjelmen er designet til eventyrlystne MTB-ryttere, der elsker fart over feltet og off-road-kørsel. Det kompakte design giver en kombination mellem en...

Hvis du er på jagt efter hjelm i et utraditionelt design, der giver høj beskyttelse mod uheld, er Giro Fixture det perfekte valg til dig. Hjelmen er designet til eventyrlystne MTB-ryttere, der elsker fart over feltet og off-road-kørsel. Det kompakte design giver en kombination mellem en yderst aerodynamisk hjelm, der samtidig sikrer god ventilation til hovedet under turen.

Giro Fixtures kan udelukkende købes i onesize, men er naturligvis udstyret med Giros smarte justeringssystem kaldet Roc Loc. Bagerst på hjelmen finder du en lille drejeskive, der på få sekunder indstiller hjelmens pasform til lige netop dig og dit hoved. Der er utroligt vigtigt, at hjelmen sidder så korrekt på dit hoved som muligt, for på denne måde er du også garanteret den absolut bedste beskyttelse. Hjelmens flotte farve er det perfekte match til enhver spændingslysten MTB-rytter, der elsker fart over feltet. Det aftagelige visir giver en yderligere behagelig cykeloplevelse, da det kan skærme for både regn, mudder og sol. 

LÆS MERE

499 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveMat Frost
FormålMTB
ModelFixture
MærkeGiro
AldersgruppeVoksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilKlassisk
StørrelseOneSize 54-61 cm
Luftindtag22 Ventilationshuller
OBS: Varen kommer på lager i starten af Januar 2018

Andre produkter i samme kategori

  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Sort
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Hvid
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Titan
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Blå
  • Giro Isode Cykelhjelm, Mat Rød/Sort