Reference: bikersbest
NEDSAT
-380,00 KR
Cykelhjelm Giro Chronicle MTB-hjelm med Mips, neon gul

Fra Giro

Giro Chronicle MTB-hjelm med Mips, neon gul

Prisvindende og meget alsidig cykelhjelm fra Giro, der sætter dagsordenen for let og sikker færdsel på din MTB. Cykelhjelmen er lavet i et kompakt design, hvor hjelmen sidder helt tæt på hovedet. Dette giver en høj sikkerhed, da der et begrænset spænd i hovedomkredsen. Denne hjelm er udviklet... (Læs videre)

Prisvindende og meget alsidig cykelhjelm fra Giro, der sætter dagsordenen for let og sikker færdsel på din MTB. Cykelhjelmen er lavet i et kompakt design, hvor hjelmen sidder helt tæt på hovedet. Dette giver en høj sikkerhed, da der et begrænset spænd i hovedomkredsen. Denne hjelm er udviklet med MIPS-teknologi, der beskytter hovedet under eventuelle styr, så det bliver holdt stabilt og ikke vredet. Roc Loc 5 justeringssytem sikrer en nem og intuitiv justering af størrelsen, både omkreds og den vertikale position. Hjelmen er også designet med P.O.V Plus TM, der giver brede muligheder for justering af dit visir. Dette giver dig mulighed for, at kunne placere dine briller foran på hjelmen. Cykelhjelmen er desuden lavet med Coolmax puder, der sørger for en høj ventilation undervejs sammen med de 14 ventilationskanaler.


 Hvorfor vælge denne hjelm? 

Chronicle MIPS fra Giro sætter høje standarder for din næste cykelhjelm, da den giver alt hvad man har brug for, når det handler om enten dirt, XC eller mountainbike. Cykelhjelmen er nem at anvende, da den kan justeres med det smarte Roc Loc 5 justeringssystem. Dermed kommer hjelmen altid til at sidde korrekt på dit hoved, og du kan føle dig ekstra sikker. Cykelhjelmens visir tilbyder desuden alsidige muligheder for beklædning af briller.

Skjul tekst

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 999,00 KR

619,00 KR

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

ANBEFALEDE PRODUKTER