Fuchsia Pink Aventor cykelhjelm fra Abus

Solid cykelhjelm i en flot farve fra det tyske brand ABUS. Aventor-modellen gør, at du altid er sikret den bedste ventilation, selv når du befinder dig på de hårdeste stigninger, og den er desuden udstyret med In-Mold-teknologi, hvilket sikrer dig en mere solid og robust cykelhjelm, der kan...

Solid cykelhjelm i en flot farve fra det tyske brand ABUS. Aventor-modellen gør, at du altid er sikret den bedste ventilation, selv når du befinder dig på de hårdeste stigninger, og den er desuden udstyret med In-Mold-teknologi, hvilket sikrer dig en mere solid og robust cykelhjelm, der kan holde til det meste. Herudover er den avancerede ActiCage-struktur med til at give dig en langt bedre sikkerhed, og den er desuden udstyret med et almindeligt hagespænde, hvilket du nemt vil kunne justere, så det passer til netop dit behov.

Aventor Fuchsia Pink er særlig ideel til personer med langt hår, eftersom den har god plads til en hestehale, og herudover får du ved køb af denne model en cykelhjelm i yderst høj kvalitet, hvilket er kendetegnede for produkter fra ABUS. Du kan desuden vælge imellem en størrelse small, der dækker over målene 51-55 cm, en størrelse medium på 54-58 cm og en størrelse large på 57-62 cm.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 1 039 DKK

989 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

På lager (1-2 dages leveringstid)FarveSort/pink
ModelAventor
FormålSport (specielt landevej)
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilLandevej
StørrelseS 51-55 cm, M 52-57 cm, L 57-62 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeIndbygget
NakkespændingJa (drejespænde)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus