Cykelhjelm Casco Roadster Cykelhjelm, Sort

Fra Casco

Fra Casco Roadster Cykelhjelm, Sort

Hvis du er på udkig efter en hjelm i et flot og urbant design, der vil holde dig beskyttet, er denne model fra Casco det perfekte match til dig. Hvis du gerne vil suse rundt på vejene i byen med stil, er Roadster en hjelm, der vil klare denne opgave til UG. Hjelmen kan nemt og hurtigt... (Læs videre)

Hvis du er på udkig efter en hjelm i et flot og urbant design, der vil holde dig beskyttet, er denne model fra Casco det perfekte match til dig. Hvis du gerne vil suse rundt på vejene i byen med stil, er Roadster en hjelm, der vil klare denne opgave til UG. Hjelmen kan nemt og hurtigt justeres i størrelsen, så den får den helt rette pasform til netop dit hoved. Den er ydermere udviklet med MONOCOQUE ULTRA multilags beskyttelse, der giver dig den absolut bedste beskyttelse, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Hjelmen er udstyret med store ventilationshuller, der giver din hovedbund luft under cykelturen – så slipper du for at møde op på arbejdspladsen med sved løbende ned i panden. Lukkefunktionen kan lukkes med kun én hånd, der er særligt belejligt for dig, når du skal jonglere med tasker, indkøbsvarer og cykel på en og samme tid. 

x Fjernlager (2-4 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

799 DKK

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

FINDES OGSÅ I ANDRE FARVER

  • Fra Casco Activ 2 Sort all-rounder Cykelhjelm
  • Fra Casco Activ 2 Hvid Sort All-rounder Cykelhjelm
  • Casco Roadster Cykelhjelm, Hvid
  • Casco Roadster Cykelhjelm, Olive
  • Casco Roadster Plus Cykelhjelm,
FarveSort
ModelRoadster
FormålHverdag
MærkeCasco
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilUrban
StørrelseSmall 50-54 cm , Medium 55-57cm, Large 58-60 cm, X-Large 60-63 cm
HagespændeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserReflekslinier på toppen

ANBEFALEDE PRODUKTER