Fede

Fede cykelhjelme

Der er ikke meget prestige og street credibility i at køre med en klodset cykelhjelm på hovedet. Sådan tænker mange cyklister om cykelhjelmen, der for mange er et nødvendigt onde. Hvorfor kan man ikke få fede cykelhjelme, sjove cykelhjelme eller cool cykelhjelme, tænker de, og undlader at tage beskyttelse på hovedet, inden de cykler ud i den pulserende trafik i byerne og på landet. Men de burde måske tænke sig om en ekstra gang, for der findes efterhånden et pænt stort udvalg af fede cykelhjelme til kvinder og mænd i alle aldre.

Kend din egen stil og vælg mellem et stort udvalg af fede cykelhjelme

Det er bare med at finde ud af, hvad man selv synes, er den sejeste, sjoveste eller fedeste cykelhjelm lige nu. For det er med cykelhjelme som med al anden beklædning og beklædningstilbehør, at modetendenserne også har slået til her, så det ikke længere kun er de klodsede eller sporty tingester, man putter på hovedet.

De fedeste cykelhjelme er de hjelme, der viser omverdenen, hvem man er som person. Det kan være de stærke farver, det iøjnefaldende design med unikke mønstre, tern eller striber, eller det kan være den særlige form, der gør, at det er en fed cykelhjelm for lige netop dig. Om det skal være den mere klassiske hjelm, der er designet til cyklister især på landevej og til sport, eller om det skal være den nyere hjelm til skatere, der de senere og virkelig er slået igennem hos især de yngre cyklister, er helt op til dig selv. 

Fede cykelhjelme til fede personligheder

Hvornår skiller en fed cykelhjelm sig så ud i forhold til alle de andre hjelme i bybilledet? Det kan for eksempel være den farvestrålende hjelm med pangfarver og stribe på siden af hjelmen, som den jakkesæt klædte forretningsmand eller -kvinde tager på, når de tager cyklen hen til mødet i den anden ende af byen. Og hvad med mor og far, kan de også frit vælge mellem fede cykelhjelme, som samtidig signalerer det unikke og personlige præg? Ja selvfølgelig kan de det.

Hvad med om mor valgte den lilla hjelm med hvide margueritter eller funklende fyrværkeri på en hjelm, der selvfølgelig overholder alle europæiske sikkerhedsstandarder? Eller far – behøver han tage den kedelige sorte hjelm på, der forsvinder i mørket, hvor bilisterne kan have svært ved at få øje på ham? Han kan jo vælge en grøn army lignende hjelm med Royal Air Force logoer på siden og vise en lidt mere levende side af hans personlighed.

Fede cykelhjelme er noget, du selv synes er fedt at bære. Samtidig kan de farvestrålende design lyse op på de mørke og regnfulde morgener, hvor bilerne suser tæt på cykelstien for at nå frem i mylderet. At vælge den fede hjelm er samtidig også at vælge en cykelhjelm, hvor man opnår en lidt større sikkerhed end de mere konventionelle, blå, hvide, grå eller sorte hjelme.