NEDSAT
-150,00 KR
Cykelhjelm Deep Black Mountk fra Abus

Fra Abus

Deep Black Mountk fra Abus

Denne sorte MountK er en unik sportshjelm med optimeret luftindtag. Derudover er hjelmen helstøbt (in-mold konstruktion) for at kunne yde den bedst mulige beskyttelse.

MountK er for dig der har brug for en god MTB cykelhjelm, der både er let og som yder en god afkøling (15... (Læs videre)

Denne sorte MountK er en unik sportshjelm med optimeret luftindtag. Derudover er hjelmen helstøbt (in-mold konstruktion) for at kunne yde den bedst mulige beskyttelse.

MountK er for dig der har brug for en god MTB cykelhjelm, der både er let og som yder en god afkøling (15 luftindtag) så du ikke får en varm og indelukket fornemmelse. Hjelmen er fremstillet af EPS, er utrolig stødabsoberende og har dybe luftgange der gør at du undgår stor vindmodstand.

MTB hjelmen har to  reflekser , en på hver side af hjelmen og skruspænde i nakken, hvor du nemt kan indstille hjelmen så den sidder behageligt på dit hoved. Med det indbyggede fluetnet, undgår du at få kryb, bier og fluer ind i hjelmen.

Som noget helt særligt har MountK en højdejusterbar skygge, der giver dig gode muligheder for at kunne indstille skyggen efter vejeret (Regn, sol osv). Skyggen kan sættes på 3 forskellige måder, almindeligt som ses på billedet, 20 grader, 30 grader. 

Hjelmen har et hagespænde med enkelt betjening og bløde stropper der er nemme at vedligeholde.

Med en MountK skal du ikke være bekymret, MTB hjelmen er nemlig både testet og godkendt hos TÜV, som er et af det største testinstitutter i Europa. EN1078 godkendt.

x På lager (1-2 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 639,00 KR

489,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Farve Mat sort
Model MountK
Størrelse M: (54-58 cm), L: (58-62 cm)
Luftindtag 15 lufthuller
Reflekser Ja på siderne

ANBEFALEDE PRODUKTER