Cykelkurv til foran

Cykelkurve til front

Hos eCykelhjelm.dk er vi altid leveringsdygtige i front cykelkurve der både er rumlige, solide og i høj kvalitet. Vi satser altid på at have et stort udvalg i front cykelkurve så vi kan efterleve kundernes krav og behov.

Kurvene kan enten hænge løs på cykelstyret eller fastmonteres på selve cykelstellet. Se de fasinerende udvalg af lækre front kurve i udvalget nedenfor.

Find din nye cykelkurv hos eCykelhjelm.dk

De fleste hverdags cyklister har brug for en god og solid cykelkurv, måske til indkøb, private ejendele eller når man skal på en hyggelig skovtur.

Alt efter hvilke krav man har til en front cykelkurv, kan man hos eCykelhjelm.dk finde fantasitske skønne front cykelkurve både med høj kant, lav kant, oval eller firkantet.

Alt efter smag kan man vælge mellem den gode enkle cykelkurv, den smarte og moderne cykelkurv eller simpelthen en lækker retro cykelkurv.

Mange foretrækker en front cykelkurv for hele tiden at have overblik over kurvens indhold. Det giver en god tryghed for mange at kunne holde øje med de indkøb eller ejendele der befinder sig i cykelkurven.

Brug din cykelkurv til indkøb

Mange af vores front cykelkurve har et virkeligt fint håndtag så kurven også kan anvendes som indkøbskurv.

Med varerne lige ned i cykelkurven undgår man at købe de dyre plastikposer som bare er til stor gene for vores samfund.

Skal man kun bruge sin cykelkurv til en taske, pc, jakke eller lignende, kan man vælge en cykelkurv med lav kant. Denne cykelkurv har den fordel at den er udstyret med et bredt bælte så man kan lukke kurvens indhold fast.

Hvad enten man foretrækker en løsthængende front cykelkurv der er let at transportere til/fra cyklen eller man foretrækker en fastmonteret front cykelkurv findes de i mange udgaver hos eCykelhjelm.dk

Fantastiske cykelkurve til front montering

Det kendte og populære Bike Attitude har fremstillet en super fin taske med lang skulderrem der passer perfekt til deres fastmonteret frontkurv.

En virkelig god ide til en fastmonteret cykelkurv. Her behøver man ikke huske at medbringe et net eller plastikposer til at transportere sine indkøb eller måske ejendele til og fra cyklen.

Da tasken har et mål der passer til cykelkurven vil taskens indhold altid ligge godt og stabilt i kurven, man undgår en skæv fordeling af varerne og slinger ved forhjulet.

Man slipper for at have begge hænder fulde af for eksempel tasker og poser da tasken er lige til at hænge på skulderen.

Skulderremmen kan justeres i længden.