Cykelkurv til fastmontering

eCykelhjelm.dk garanterer at alle vores cykelkurve er i rigtig høj kvalitet og er lette at montere og vedligeholde. Materialet kan for eksempel være aluminium, trådnet og lignende med træbund, bambusbund eller plastikbund. Mulighederne er mange.

En fastmonteret cykelkurv har den store fordel at man får en stabil kurv hvor man ikke skal frygte at tabe sin cykelkurv fyldt med ejendele eller indkøb.

En fastmonteret cykelkurv for på cyklen har den fordel at man hele tiden kan holde øje med kurvens indhold. Man risikerer ikke at komme hjem med mindre end man har lagt i sin cykelkurv.

Med en fastmonteret cykelkurv bag på cyklen undgår man ustabilitet med cykelstyret hvis kurvens indhold ikke er helt lige fordelt. En fastmonteret cykelkurv bag på cyklen kan altså betyde en sikker cykeltur hvad enten kurven er fyldt med købmandsvarer eller private ejendele.

Hos eCykelhjelm.dk finder man altid cykelkurve med forskellige dybder, former og omkredse. Der er stor forskel på smag og behag men hos eCykelhjelm.dk kan man let finde en cykelkurv der passer til både cykel og rytter.

Fra Atran Velo har vi nogle fantastiske flotte og robuste cykelkurve til fastmontering, cykelkurvene er fremstillet i aluminium med træbund. Kurvernes overflade er rust afvisende hvilket giver en virkelig god og holdbar cykelkurv.

Atran Velo er kendt for altid at fabrikere produkter i høj standard, derfor er de fastmonterede cykelkurve hos eCykelhjelm.dk også eftertragtede hos vores kunder.

Til nogle af de fastmonterede cykelkurve kan man desuden vælge at købe en taske/net der passer til cykelkurven. Da cykelkurven er fastmonteret kan det være en stor fordel med en løs taske/net der passer til kurven når man handler eller hvis man skal have nogle ejendele med på arbejde eller bare på en hyggelig tur.

Med cykeltasken/nettet der er designet til cykelkurven sikres man at kurvens indhold ligger godt og stabilt hvilket giver en rigtig god oplevelse på cyklen.