Cykelkurv til bag

Cykelkurv til bagagebærer

For at kunne opfylde de cykelglade kunders behov, har vi hos eCykelhjelm.dk et stort udvalg i cykelkurve til at montere bag på en cykel.

Vores erfaring siger, at der kan være stor forskel på hvilke krav og behov der er til en bagmonteret cykelkurv til en mand eller kvinde.

Derfor har vi hos eCykelhjelm.dk et stort udvalg af cykelkurve med et råt look, det feminine look, retro look og den mere enkle stil. Altså skulle det være let at finde en stil der passer den enkelte cyklist uanset køn.

Desuden har vores bagmonterede cykelkurve forskellige højder og omkredse så man blot skal vælge den størrelse der passer til den enkeltes behov.

Billige cykelkurve til enhver smag

Cykelkurvene kan være fremstillet i for eksempel aluminium eller trådnet med bunde af enten aluminium, træ, bambus eller trådnet. Desuden er mange cykelkurves overflade rustafvisende. Dette giver tilsammen gode, solide og holdbare cykelkurve.

Det kan selvfølgelig være svært at vælge mellem de mange smarte bagmonterede cykelkurve. Dog vil vi hos eCykelhjelm.dk anbefale at man altid først tænker på hvilke krav man har til en cykelkurv, for uanset om man har behov for en stor eller lille, høj eller lav cykelkurv kan man altid finde en super smart og god og robust bagmonteret cykelkurv i høj kvalitet hos eCykelhjelm.dk

Cykelkurve fra kendte mærker

Atran Velo der stå for kvalitet, har nu fabrikeret en fantastisk lækker vandafvisende taske der passer perfekt til deres Atron Epic fastmonterede bag cykelkurv.

Tasken har den kæmpe fordel, at når man skal transportere varer eller ejendele der ikke tåler at blive våde som for eksempel en mobiltelefon, Ipad, bøger og lignende behøver man ikke frygte for et par dråber vand under cykelturen. Måske skal man transporter nogle ting af en størrelse der godt kunne glide ud mellem trådene i kurven, de kan så ligge sikkert og godt beskyttet i tasken.