Cykelhjelme til skolebørn

Cykelhjelme til skolebørn

Sommerferien er ved at nå til ende og ungerne skal atter i skole. I har sikkert fået købt nyt penalhus, blyanter, viskelæder og skoletaske. Men har i styr på cykelhjelm, cykellås og andet vigtigt cykeludstyr til cykelturen til og fra skole?

Cyklende skolebørn

Mange børn nyder at cykle til og og fra skole. Hvad enten de følges med deres søskende eller deres bedste skolekammerater, dannes der bånd og der giver børnene gode minder med på vejen. Det vi som voksne kan være med til at gøre for at gøre turen endnu bedre, er at sørge for at børnene har det helt rigtige cykeltilbehør.

Billige cykelhjelme der sidder som de skal

Først og fremmest skal sikkerheden være i top når der skal vælges ny cykelhjelm til dit barn. Men det er mindst lige så vigtigt at dit barn får en cykelhjelm der sidder godt og er komfortabel at have på.

Vi kan helt klart anbefale jer at kigge på de Abus børne hjelme som vi har fundet frem til jer i denne kategori. Abus formår at skabe børne hjelme der er utrolig lette, komfortabel og sikre at have på. Abus formår derudover at skabe cykelhjelme i unikke og opsigtsvækkende farver. 

Cykelhjelme til skolebørn

Der er ikke noget krav til hvilken slags hjelm dit barn skal vælge. Men vi vil helt sikkert anbefale dig at tænke på hvad i kan gøre for gøre dit barn mere synligt i trafikken. Nedenfor kommer vi med nogle gode fif til valg af cykelhjelm.

1. Synlighed
Vælg en cykelhjelm i en frisk farve der vækker opsigt. Heldigvis kan de fleste børn lide friske farver hvilket er helt perfekt hvis så børnenes medtrafikanter skal kunne spotte dem i trafikken.

Tænk derudover gerne på hvad du ellers kan gøre for at gøre børnene mere synlig. Hos eCykelhjelm har vi i øjeblikket en smart børne refleksvest som vi helt sikkert anbefaler at alle børn bruger til og fra skole.

2. Vælg en børne hjelm med LED-lys
Langt de fleste børne hjelme har en LED-baglygte. Det er en rigtig god ting at have med i sine overvejelser. Med en LED-baglygte vil bagfrakommende kunne spotte jer på langt afstand.

3. Vælg en hjelm sammen med dit barn
Det kan være super svært at få børn til at bruge cykelhjelm. Det kan ofte være en evig kamp der skal kæmpes hver gang de skal ud af døren. Det kan dog hjælpe hvis barnet får lov til at være med til at udvælge den hjelm de skal have.

Tilbudspakker - alt i behøver

Hos eCykelhjelm har vi lavet nogle cykelhjelms-pakker hvor du får et godt tilbud på et samlet sæt bestående af en cykelhjelm, en ringeklokke samt en cykellås. Det har vi gjort fordi ekstraudstyr tit er en ting der bliver valgt fra ved køb af hjelme. Men en ringeklokke er mindst ligeså vigtigt for at dit barn kan gøre opmærksom på sig selv og sin færden i trafikken. Cykellåsen holder tyvene væk og dit barn lære på den måde også at se vigtigheden i at passe på sine ting.

Med vores tilbudspakker har du mulighed for at kunne spare en masse penge på cykeltilbehør der gør dit barn ekstra sikker i trafikken.

Har du brug for hjælp til at vælge en cykelhjelm til det nye skoleår er du velkommen til at kontakte os.

At cykle sikkert i skole - første skoledag

Cyklistforbundet har lavet en effektiv liste over hvad du kan gøre for at gøre dit barn cykelklar. Det kan være at dit barn har nået den alder hvor de selv skal til at cykle. Hvis det er tilfældet får du nedenfor et lille uddrag af hvad du kan gøre for at klæde dem bedst muligt på.

1. Øv turen til og fra skole inden skolestart
Lær cykelruten at kende og de ting barnet skal være opmærksom på, så dit barn bliver mere tryg. Øv hvilke tegn barnet skal lave og hvor barnet skal være ekstra opmærksom.

Gør det til en hyggelig tur som i kan tage mere end en gang. Kør gerne i forskelligt slags vejr så barnet lære de udfordringer sådan en tur kan byde på.

2. Find den sikreste rute til skolen
Lav på forhånd en helt klar aftale med dit barn om hvilke rute dit barn skal køre. Derefter kan i sammen øve jer, som beskrevet i punkt 1. 

3. Lad børnene følges med andre børn
Er der andre forældre i dit barns klasse der skal samme vej som dit barn, så kan det helt sikkert være en god mulighed for jer at samarbejde så børnene evt. kan følges ad. På den måde kan børnene huske hinanden på hvordan de skal begå sig i trafikken/på ruten.

4. Vær en rollemodel
Snup cyklen så du om morgen vinker farvel til dit barn og selv cykler afsted på arbejde. Husk din cykelhjelm og husk at gøre det at cykle til en sjov ting i begge gør.