Cykelhjelm med visir

Beskyt dig mod vejret

Hvis du er en rigtig cykelentusiast, er du mere eller mindre nødt til at have en cykelhjelm med visir. Skal du eksempelvis ud at træne på en våd og kold regnvejrsdag, er det helt perfekt at have sig en cykelhjelm med visir.

Visiret beskytter dig imod at få vand ind i øjnene, så du blot kan koncentrere dig om at levere så god en præstation som muligt. Et andet vejrfænomen som et visir virker godt imod er kraftige solstråler. Det kan være utroligt forvirrende og dermed også farligt, hvis ikke der er fuld koncentration, når der bliver trådt hårdt igennem på de danske landeveje.

En ekstra sikkerhed

Som nævnt så kan en cykelhjelm med visir beskytte dig imod vind og vejr, når du er ude på cykeltur. Er man ude at cykle i kraftigt regnvejr, så kan man hurtigt komme i problemer, hvis man får vand ind i øjnene. Det er naturligvis meget farligt, hvis man ikke kan have fuld fokus på sin kørsel, især i regnvejr, og derfor anbefaler vi, at enhver, der går meget op i sin cykling, har en cykelhjelm med visir.

Det samme gælder for de skarpe solstråler. Her kan en cykelhjelm med visir også være en solid løsning på det problem, sådan at dit fulde fokus bliver på vejen.

Problemet med solstråler kan også løses ved at anskaffe sig et par cykelbriller i høj kvalitet. Dem sælger vi også her på siden, og du skal blot klikke her for at se vores store udvalg.

Forbedr din præstation

Som dedikeret fritidscyklist kæmper man som oftest imod sig selv og sine egne tidligere tidsrekorder. Der er ikke mange ting, som er mere
tilfredsstillende, end at forbedre sine præstationer, og med en cykelhjelm med visir kan du med al sandsynlighed gøre en stor forskel på din egen præstation, især i dårligt vejr.

Da cykelhjelme med visir hovedsageligt er for de mere dedikerede cykelryttere, så er hjelmene med visir som oftest også designet til at hjælpe på din præstation. Dette kan eksempelvis ses på vores Speedario Casco hjelm, som udover at være udstyret med et beskyttende visir, også er designet med henblik på fart. Lige præcis denne hjelm er designet med henblik på enkeltstart, så den passer perfekt til den dedikerede fritidsrytter, der gerne vil tage det næste skridt.

Så hvis du er interesseret i at forbedre din præstation samtidig med, at du gør det mere sikkert at cykle i al slags vejr, så bør en cykelhjelm med visir være noget for dig. Her på siden kan du se vores udvalg af cykelhjelme med visir, og du er som altid velkommen til at stille dine spørgsmål vedrørende hjelmen til os.