CrazySafety tilbehør

CrazySafety tilbehør

Mangker dit barn tilbehør til sin cykel? så er du landet i den helt rigtige kategori. 

Nedenfor finder du nemlig et bredt udvalg af smarte CrazySafety cykellåse, samt CrazySafety ringeklokker. Har dit barn i forvejen en CrazySafety cykelhjelm, kan du finde en cykellås, eller ringeklokke der matcher. Ønsker du at se udvalget af cykelhjelme der matcher de nedenstående produkter. Så finder du dem her: CrazySafety cykelhjelme

Ringeklokker og låse fra CrazySafety

Er du i tvivl om hvad for en ringeklokke eller lås der skal på dit barns cykel, så tag barnet med på råd.

Sammen finder i her et utal af ringeklokker og låse til både pige- og drengecykler. Du vil opdage at du kan finde ringeklokker og låse der matcher de forskellige CrazySafety cykelhjelme. Så har dit barn i forvejen en CrazySafety cykelhjelm, vil dit barn vil derfor helt sikkert føle sig mega sej med det sjove, spændende og matchende udstyr.

Børn og barnlige sjæle vil nyde at gå på opdagelse i dette slaraffenland af neutrale, farlige, sjove, søde og nuttede ringeklokker og cykellåse. Kendetegnende for vores ringeklokker er at de har en god klar lyd der er let at høre. Ringeklokkerne fra CrazySafety lever derfor også op til de krav der idag er til ringeklokker.

Cykellåsene er alle gode kædelåse der er dækket af kraftigt gummi og desuden er lette at låse/låse op.

Ringeklokker formet som dyr

Når et barn cykler på legepladsen eller en stille villavejen, er det faktisk en rigtig god ide at lære dem at bruge ringeklokken. Lyden af en ringklokke giver andre mulighed for at springe for livet når de små poder kommer susende i, måske, slingrende fuld fart. Med en ringeklokke på cyklen giver du dit barn en ekstra sikkerhed/hjælp når der skal cykles på cykelstien. De små trafikanter kan desværre være lette at overse.

Dit barn kan med sin ringeklokke fortælle at her kommer jeg og vil gerne forbi, eller forhindre en fodgænger i at træde ud foran cyklen. En ringeklokke der matcher barnets cykelhjelm eller bare en ringeklokke som dit barn forelsker sig i fordi den er helt speciel, er måske lige det der kan give dit barn lyst til at bruge ringeklokken.

Før du køber en ringeklokke til dit barns cykel, er det en kæmpe fordel at tage barnet med på råd. De små størrelser ved godt hvad der er smart og hvad de vil have, mens vi som forældre bare ikke har forstand på det. Lyder det bekendt?

Alle vores ringeklokker har en god og klar lyd så den er let at høre for andre. Børn der fra små lærer vigtigheden i at bruge en ringeklokke, glemmer det ikke igen, og hvad enten man er stor eller lille har man brug for at gøre opmærksom på sig selv i trafikken

 

CrazySafety laver sjove og sikre Cykellåse

Det er aldrig rart at komme ud til en cykel der bare er væk fordi en eller anden ikke kender forskel på dit og mit. Vi ved jo godt at selv om cyklen er placeret på egen grund, hindrer det ikke en svag sjæl i gå ind og stjæle Her bliver der aldrig taget hensyn til om ejeren er barn eller voksen.

Med en stærk cykellås hjælper du dit barn med at passe godt på sin cykel. Vores cykellåse til børnecykler er alle med kraftige kæder der ikke bare lige brydes op. Kæderne er dækket af enten gummi eller tykt vandafvisende stof. Dit barn undgår at komme i kontakt med selve kæden og få fingrene klemt. Låsene er lavet så det er let for børnene både at låse og låse op for cyklen. Skal cyklen låses fast til noget faststående, finder du cykellåse med ekstra lang kæde, heri kan dit barn også låse sin cykelhjelm fast. 

Hos eCykelhjelm finder du mange forskellige cykellåse, både til nøgler og til koder. For at undgå den helt store diskussion kan du, lade dit barn selv vælge mellem en lidt neutral cykellås, eller en sjov, spændende eller sød lås.

Vælger du en cykellås med nøgle, kan det være en god ide at barnet har nøglen hængende om halsen i en snor så den ikke bliver væk. Her er det vigtigt at du gør dit barn opmærksom på at nøglen skal gemmes under tøjet, så undgår i at barnet hænger fast i snoren når der skal leges.