Celeste Green Aventor cykelhjelm fra Abus

Ved køb af denne Aventor cykelhjelm fra ABUS er du altid garanteret optimal ventilation, og du får således en langt større køreglæde. ABUS er et tysk brand, der særligt er kendte for deres fokus på kvalitet og sikkerhed, hvorfor du kan være sikker på at være i gode hænder, når du køber et af...

Ved køb af denne Aventor cykelhjelm fra ABUS er du altid garanteret optimal ventilation, og du får således en langt større køreglæde. ABUS er et tysk brand, der særligt er kendte for deres fokus på kvalitet og sikkerhed, hvorfor du kan være sikker på at være i gode hænder, når du køber et af deres produkter.

Denne Aventor-model kommer i en flot mintgrøn farve, og herudover fås den både i small, medium og large, og du vil derfor nemt kunne finde lige akkurat den model, der passer til dig.

Aventor er udstyret med ActiCage-struktur og In-Mold-teknologi, som alt sammen er med til at højne sikkerheden. In-Mold betyder, at hjelmen er helstøbt, og det giver dig en langt mere sikker, robust og holdbar hjelm. Herudover er den udstyret med hele 10 luftkanaler samt underkantsforstærkning. Ydermere er den utrolig nem at betjene grundet det simple hagespænde, som gør, at du nemt vil kunne tilpasse den dit behov.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 1 039 DKK

989 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

Fjernlager (2-4 dages leveringstid)FarveSort/mint
ModelAventor
FormålSport (specielt landevej)
MærkeAbus
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilLandevej
StørrelseS 51-55 cm, M 52-57 cm, L 57-62 cm
Luftindtag10 lufthuller
HagespændeAlmindelig klikspænde
SkyggeIndbygget
NakkespændingJa (drejespænde)
LED-lygteNej

Andre produkter i samme kategori

  • Velvet Black HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Petrol HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Concrete Grey HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Polar Matt HYBAN cykelhjelm fra Abus
  • Brilliant Purple HYBAN cykelhjelm fra Abus