Casco Urbanic TC , Hvid

Nu har du endelig mulighed for at putte en smart og moderne cykelhjelm på hovedet, når du skal ud og køre på de travle veje i storbyen. Designet er unikt og minder ikke det mindste om en traditionel cykelhjelm. Selvom hjelmen er flot, betyder det dog ikke, at der ikke er taget højde for...

Nu har du endelig mulighed for at putte en smart og moderne cykelhjelm på hovedet, når du skal ud og køre på de travle veje i storbyen. Designet er unikt og minder ikke det mindste om en traditionel cykelhjelm. Selvom hjelmen er flot, betyder det dog ikke, at der ikke er taget højde for sikkerheden. Hjelmen sørger for maksimal beskyttelse, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Urbanic TC er lavet i den absolut bedste kvalitet, og det kan uden tvivl mærkes i materialerne til hagespænde, stropper, skruespænder og skumindlæg. Det betyder også, at hjelmen er yderst komfortabel at have på.

Urbanic TC fås i tre forskellige størrelser, som måler følgende. 50-56 cm, 56-59 cm og 59-63 cm. Der er altså rig mulighed for at købe hjelmen i lige netop den størrelse, som passer til dig. Du har naturligvis også mulighed for at justere hjelmen ved hjælp af de forskellige stropper og skruespænder.

LÆS MERE

599 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)På lager (1-2 dages leveringstid)FarveHvid
FormålHverdag
ModelUrbanic
MærkeCasco
Aldersgruppevoksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StørrelseSmall 50-56 cm, Medium 56-59 cm, Large 59-63 cm

Andre produkter i samme kategori

  • Hvid mini 2 unicorn fra Casco - xs
  • Mini 2 GENERATION Rainbow fra Casco
  • Rød mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Blå mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Sort Mini 2 No. 8 fra Casco