Casco Urbanic TC , Gunmetal

Med denne cykelhjelm fra Casco kan du nu cruise hele byen rundt med stil. Urbanic TC er lavet i et moderne og urbant design, der langt fra ligner den traditionelle cykelhjelm, som man kender den. Kvaliteten og sikkerheden er i top, og du vil hurtigt opleve, at materialerne til hagespænde,...

Med denne cykelhjelm fra Casco kan du nu cruise hele byen rundt med stil. Urbanic TC er lavet i et moderne og urbant design, der langt fra ligner den traditionelle cykelhjelm, som man kender den. Kvaliteten og sikkerheden er i top, og du vil hurtigt opleve, at materialerne til hagespænde, skumindlæg, stropper og skruespænder er lavet i utrolig høj kvalitet. Selvom designet er flot og moderne, er sikkerheden altså i top og naturligvis det absolut vigtigste parametre.

Hjelmen fås i tre forskellige størrelser, som måler henholdsvis 50-56 cm, 56-59 cm og 59-63 cm. Urbanic TC vil med garanti passe til dig, og du kan naturligvis altid indstille hagespændet, så hjelmen får den bedste pasform som muligt. Hvis du er på udkig efter en cykelhjelm, som skiller sig ud og er designet i moderne materialer og former, er denne variant uden tvivl det perfekte match til dig.

LÆS MERE

599 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikketFarveGun metal/grå
ModelUrbanic
FormålHverdag
MærkeCasco
Aldersgruppevoksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StørrelseSmall 50-56 cm, Medium 56-59 cm, Large 59-63 cm

Andre produkter i samme kategori

  • Hvid mini 2 unicorn fra Casco - xs
  • Mini 2 GENERATION Rainbow fra Casco
  • Rød mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Blå mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Sort Mini 2 No. 8 fra Casco