Casco Roadster Cykelhjelm, Sort/ Neon

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage en hjelm på hovedet, når du suser afsted på vejene i storbyen. Med denne hjelm fra den tyske virksomhed Casco får du nemlig en ultrabeskyttende hjelm i et flot og urbant design, som langt de fleste ryttere vil misunde. Hjelmen...

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage en hjelm på hovedet, når du suser afsted på vejene i storbyen. Med denne hjelm fra den tyske virksomhed Casco får du nemlig en ultrabeskyttende hjelm i et flot og urbant design, som langt de fleste ryttere vil misunde. Hjelmen fås i hele fire forskellige størrelser, der dækker følgende mål: 50-54 cm, 55-57 cm, 58-60 cm og 60-63 cm. Det er sjældent, at cykelhjelme fås i så mange forskellige størrelsesvarianter, men det kommer naturligvis dig til gode, da du har mulighed for at købe en hjelm, der passer til lige netop dig. Hjelmen kan derudover også indstillet med det integrerede justeringssystem for perfekt pasform.

Hjelmen er udstyret med brede ventilationshuller, der giver din hovedbund luft under cykelturen, så du slipper for at møde op på arbejdspladsen med sved dryppende ned i panden. Alt i alt er denne hjelm det perfekte match til dig, der ønsker maksimal beskyttelse og unikt design. 

LÆS MERE

799 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikketFarveSort/Neon
ModelRoadster
FormålHverdag
MærkeCasco
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
StilUrban
Størrelse X-Large 60-63 cm
HagespændeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserReflekslinier på toppen

Andre produkter i samme kategori

  • Hvid mini 2 unicorn fra Casco - xs
  • Mini 2 GENERATION Rainbow fra Casco
  • Rød mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Blå mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Sort Mini 2 No. 8 fra Casco