Reference: Casco Activ TC 2
NEDSAT
-25,00 KR
Cykelhjelm  Casco Activ TC 2 Cykelhjelm, Sort/Anthrazit

Fra Casco

Casco Activ TC 2 Cykelhjelm, Sort/Anthrazit

I mere end 20 år har Casco produceret beskyttende hjelme til både professionelle ryttere og amatørryttere. Hvad end du elsker at suse rundt på de ujævne veje i skoven eller skal fra A til B i hverdagen, er denne hjelm det perfekte match til dig. Du kan være fuldkommen sikker på, at du... (Læs videre)

I mere end 20 år har Casco produceret beskyttende hjelme til både professionelle ryttere og amatørryttere. Hvad end du elsker at suse rundt på de ujævne veje i skoven eller skal fra A til B i hverdagen, er denne hjelm det perfekte match til dig. Du kan være fuldkommen sikker på, at du får en hjelm, der beskytter dig på bedste vis, hvis uheldet skulle være ude. Du får høj, tysk kvalitet for pengene, og en hjelm der vejer meget lidt for maksimal komfort.

H
jelmen fås i to forskellige størrelser, medium og large, som dækker følgende mål: 52-58 cm og 57-61 cm. Hjelmen kan dog justeres, så den får den helt rette pasform til dig og dit hoved. Hjelmen er lavet i et flot, enkelt og aerodynamisk design, der giver dig en sublim cykeloplevelse. Den fås i en sort farve, hvis du ikke ønsker, at din nye hjelm skal ”larme” for meget i trafikken. 

x Tilgængelig igen: 12-11-2020

Gratis fragt fra 300 DKK

Vejl. udsalgspris: 649,00 KR

624,00 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Farve Sort/Anthrazit
Formål Hverdag
Model Active TC2
Mærke Casco
Aldersgruppe Junior og voksen
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Vægt 294 gram
Stil Klassisk
Størrelse S: 52-56 cm, M: 56-58 cm, L: 58-62 cm
Luftindtag 26
Hagespænde Ja
Nakkespænding Ja (drejespænde)
Reflekser Ja, refleksbånd

ANBEFALEDE PRODUKTER