Casco Activ TC 2 Cykelhjelm, Marine/White

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at hoppe op på cyklen og ikke bære en cykelhjelm på hovedet. Denne flotte, veldesignede og ikke mindst sikre model fra Casco vil give dig den bedste cykeloplevelse som muligt, og du kan være sikker på, at du er beskyttet, hvis uheldet skulle...

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at hoppe op på cyklen og ikke bære en cykelhjelm på hovedet. Denne flotte, veldesignede og ikke mindst sikre model fra Casco vil give dig den bedste cykeloplevelse som muligt, og du kan være sikker på, at du er beskyttet, hvis uheldet skulle være ude. Casco er en tysk virksomhed, der producerer hjelme og cykeludstyr, og de har faktisk gjort dette i mere end 20 år. De ved altså om nogen, hvordan man udvikler den rette cykelhjelm!

Hjelmen fås i to forskellige størrelser, medium og large, som dækker følgende mål: 52-59 cm og 57-61. Den meget lette hjelm kan dog yderligere justeres, så du får den perfekte pasform til lige præcis dit hoved. Køb den i denne flotte blå og hvide farve, der både er afdæmpet og vil passe til enhver cykel og andet cykelgear. 

LÆS MERE

649 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)Dette produkt er desværre ikke på lager i øjeblikketFarveBlå/ Hvid
ModelActive TC2
FormålHverdag
MærkeCasco
AldersgruppeJunior og voksen
CE-godkendtJa (EN 1078-mærket)
Vægt294 gram
StilKlassisk
StørrelseS: 52-56 cm, M: 56-58 cm, L: 58-62 cm
Luftindtag26
HagespændeJa
NakkespændingJa (drejespænde)
ReflekserJa, refleksbånd

Andre produkter i samme kategori

  • Hvid mini 2 unicorn fra Casco - xs
  • Mini 2 GENERATION Rainbow fra Casco
  • Rød mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Blå mini 2 Lucky 7 fra Casco
  • Sort Mini 2 No. 8 fra Casco