Cykelhjelm Bell Zephyr MIPS cykelhjelm, SQUID mat sort/grå

Fra Bell

Bell Zephyr MIPS cykelhjelm, SQUID mat sort/grå

Her har du en hjelm der med sin In-Mold Polycarbonate ydre skal, samt EPS inner skal, både er let, luftig og utrolig behagelig at have på.

Bell Zephyr er den perfekte cykelhjelm til landevejskørsel da hjelmens Sweatguide padding, samt 18 ventilationshuller giver dig mulighed for at... (Læs videre)

Her har du en hjelm der med sin In-Mold Polycarbonate ydre skal, samt EPS inner skal, både er let, luftig og utrolig behagelig at have på.

Bell Zephyr er den perfekte cykelhjelm til landevejskørsel da hjelmens Sweatguide padding, samt 18 ventilationshuller giver dig mulighed for at kunne opretholde en god temperatur når du er allermest presset.

Hjelmen kommer med integreret MIPS. Mips er en ekstra inner skal der ved hårde slag rotere med hovedet. Det gør at du undgår svære skader, samt hjernerystelse.

Zephyr’s stropper er både bløde og er fremstillet af let materiale. Stropperne har fået navnet: No Twist Tri-Glides, da måden stropperne er lavet på gør at de hele tiden sidder fladt til huden.

Størrelsen/omkredsen på hjelmen er nem at tilpasse via hjelmens Float Fit race system, hvor du let kan skrue dig frem til den helt rigtige indstilling.

Cykelhjelmen kommer i tre forskellige størrelser og er CE EN 1078, samt CPSC godkendt.

Brug hjelmen til hverdag, til en tur ud på landevejen eller som konkurrence hjelm.

Vægt: 263 gram (Str: M). (Limited edition).

Skjul tekst

x Fjernlager (2-4 dages leveringstid)

Gratis fragt fra 549 DKK

Vejl. udsalgspris: 1 799,00 KR

1 500,00 KR

Vi anbefaler sammen med

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

Formål BMX/Skate, Hverdag, Hverdag og BMX/Skate, Hverdag og sport, MTB, Professionel, Racer, Sport (specielt landevej)
Mærke Abus, Bell, Giro, Limar, MET, Nutcase, UrbanWinner
Aldersgruppe Børn og junior, Junior og voksen
CE-godkendt Ja (EN 1078-mærket)
Stil Klassisk, Skater
Hagespænde Almindelig klikspænde, Klikspænde med blød pude, Magnetisk
Skygge Ja (let aftagelig), Nej
LED-lygte Ja (ikke godkendt som cykellygte), Nej
Regnslag Ja (gemt i nakken), Nej

Bell Zephyr MIPS cykelhjelm i SQUID mat sort/grå er en topkvalitetshjelm, der tilbyder både sikkerhed og stil til cyklister. Udstyret med MIPS-teknologi (Multi-Directional Impact Protection System) forbedrer den beskyttelse ved skrå styrts og rotationer. Den mat sorte og grå farvekombination tilføjer et moderne og sofistikeret udseende. Med Bell Zephyr MIPS får du en hjelm, der kombinerer avanceret teknologi med flot design.

ANBEFALEDE PRODUKTER