Reference: 6763545 EAN: 036121680906
Cykelhjelm Børste Finish Line Grunge brush solo - rengøring af kæde

Børste Finish Line Grunge brush solo - rengøring af kæde

Rengøring og smøring af cyklen 

Finish Line Børstekit Grunge Brush er et sæt, der gør det ekstra nemt at holde cyklen i topform. Sættet indeholder den ultimative børste til rengøring af kæde, gear og andre komponenter. I den ene ende findes en U-formet børste, der er... (Læs videre)

Rengøring og smøring af cyklen 

Finish Line Børstekit Grunge Brush er et sæt, der gør det ekstra nemt at holde cyklen i topform. Sættet indeholder den ultimative børste til rengøring af kæde, gear og andre komponenter. I den ene ende findes en U-formet børste, der er perfekt, når kæden skal have den store tur, mens penslen i den anden ende er oplagt til rengøring af eksempelvis bagskifter, kranksæt, pedaler og bremser. I sættet medfølger desuden den effektive Finish Line EcoTech Degreaser, der renser kæden uden at beskadige lak eller plastik- og gummikomponenter, mens Finish Line Dry Lube Teflon kædeolien sørger for at kæden holdes velsmurt og godt kørende efterfølgende.

Rengør og plej din cykel bedst muligt

Vil du gerne have de bedste muligheder for at rengøre din cykel på bedste vis, er Finish Line Børstekit Grunge Brush et oplagt valg for dig. Børsten gør det nemt at rense  både cykelkæde samt de øvrige komponenter, der skal holdes ved lige for at forlænge cyklens levetid. Det samme hjælper kædeolien med til, og resultatet er en velholdt cykel, der kører som en drøm.

Husk at smøre kæden jævnligt

Anvend Finish Line Degreaser sammen med Grunge Brush, og husk efterfølgende at smøre kæden med Finish Line Dry Lube Teflon for optimal smøring og beskyttelse af kæden. 

Skjul tekst

x

Gratis fragt fra 549 DKK

tor 25 feb - fre 27 feb
Standard levering

Vejl. udsalgspris: 128,95 KR

98,95 KR

FRAGT

OMBYTNING & RETUR

BRUG FOR HJÆLP? VI ER KLAR

ANBEFALEDE PRODUKTER